Egyre több sporteseményt rendeznek megyeszerte, így a Kapos Sport Magazin is visszatér a képernyőre. Mai adásunkban szó lesz a vízilabda Magyar Kupa csoportkörének első fordulójáról, amit a Virágfürdőben rendeztek.

Nem mindennapi izgalmakat hozott a triatlonosok Lengyeltótiban rendezett vegyesváltó-válogatója. A tét nagy volt, hiszen a legjobbak képviselhetik hazánkat a hamburgi világbajnokságon. A versenyen összesen huszonhét világ- és Európa-bajnoki érmes triatlonista állt rajthoz.

A megye élvonalbeli sportcsapatai közül szinte valamennyi elkezdte már a felkészülést a következő szezonra. A siófoki kézis hölgyek július közepén álltak munkába, új vezetőedzővel és átalakult játékoskerettel.

Ninja Warrior versenyt tartottak Hajmáson. A népszerű tévés vetélkedő mintájára, hasonló akadályokat kellett leküzdeniük az indulóknak. A kilátogatók pedig emellett a műsor két résztvevőjével is találkozhattak, köztük a 2018-as széria győztesével.

Remekül alakul eddig az Őszi Nóra - Őszi Janka strandröplabda páros szezonja. A Kaposvári Röplabda Akadémia fiatal tehetségei az U16-os országos döntőbe jutásra hajtanak, és az idei pontszerző versenyeken néhány lépést már tettek is efelé.