Zárt kapuk mögött, 5-0-ás vereséget szenvedett a Kaposvári Rákóczi FC a Ferencváros otthonában a labdarúgó NB I hétvégi fordulójában. A somogyiak továbbra is nyeretlenek a 2020-as esztendőben.

A Pécs ellen sem tudta megtörni rossz sorozatát a Kaposvári Kosárlabda Klub. Az együttes a bajnokság 21. fordulójában, egy zártkapus meccsen 86-73-ra kapott ki a baranyaiaktól, szerdán este hazai pályán. A KKK ezzel egymás után az ötödik vereséget szenvedte el.

A kaposvári sportéletet is érzékenyen érintették a koronavírus-járvány miatt hozott óvintézkedések. Valamennyi kiemelt egyesület számára bajnoki szünet következik, de az általunk megkérdezett klubvezetők és szakemberek szerint az sem kizárt, hogy sportcsapataink számára véget ért a 2019/2020-as szezon.


A Nagyatád lett a megye egyes labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának abszolút nyertese. Az együttes nem csak, hogy legyőzte a Hetest, és fellépett ezzel a második helyre, hanem kettő pontra megközelítette a listavezető Kadarkútot is, miután a gárda kikapott Marcaliban.

17 hajó és mintegy 70 versenyző zárta a téli vitorlás versenysorozatot Balatonlellén. A negyedik alkalommal életre hívott 4 fordulós programnak köszönhetően a vitorlázás szerelmesei nem csak a a nyári hónapokban, hanem télen és tavasz elején is vízre tudtak szállni a Balatonon.

Folyamatosan növekedett a sportolók létszáma az elmúlt években a Lovasakadémia SC RG-szakosztályánál. A kaposvári egyesületnek mintegy 50 versenyzője van manapság. A klub ráadásul a 2019-es eredményei alapján a harmadik legeredmnyesebb egyesület volt a magyar szövetségnél.