Ezüstéremmel zárta a kaposvári Munkácsy Mihály Gimnázium fiú röplabda csapata a hazai rendezésű, ötödik-hatodik korcsoportos diákolimpiai országos döntőt. A lányoknál a békéscsabai Andrássy gimnázium lett diákolimpiai bajnok.

Stúdiónk vendége volt a Munkácsy Mihály Gimnázium fiú csapatának felkészítője, Várszeginé Pálfy Marianna.

A Fino Kaposvár férfi csapata szerezte meg a Magyar Kupa bronzérmét, miután a kecskeméti négyes döntő helyosztóján 3-1-re legyőzte a Kazincbarcika együttesét. A mérkőzés legeredményesebb játékosa a Kaposvárt erősítő orosz Jurij Kruzskov volt 28 ponttal.

Szoros végjátékban, kettő ponttal kapott ki a Kaposvári KK Szegeden, az élvonalbeli kosárlabda-bajnokság 22. fordulójából előrehozott meccsen. A somogyiak az első félidőben 16 ponttal is vezettek, de aztán kiélezetté vált a csata, és végül a hazaiak 84-82 arányban győztek.

Újabb vereséget könyvelhetett el a Kaposvári Rákóczi FC NB I-es labdarúgócsapata. A zöld-fehérek a tavalyi ezüstérmes MOL Fehérvár otthonában szenvedtek 3-0-ás vereséget. A somogyiak így már hét meccse nyeretlenek a bajnokságban.

A békéscsabai győzelem után vereséggel folytatta bajnoki szereplését az 1.MCM-Diamant Kaposvár női Extraligás röplabdacsapata. Tálas Zsuzsannáék hazai környezetben szenvedtek 3:1-es vereséget a friss kupagyőztes Vasas gárdájától.