Végig izgalmas rangadón aratott 3:1 arányú győzelmet az 1. MCM-Diamant Kaposvár együttese Békéscsaba otthonában, a női röplabda Extraliga 16. fordulójában. Szasa Nedeljkovics tanítványai immár 6 pontos előnnyel állnak a tabella élén.

Egy korai tizenegyes góllal 1-0-ra kikapott a Kaposvári Rákóczi az Újpesttől hazai pályán a labdarúgó NB I. 22. fordulójában. A somogyi zöld-fehérek zsinórban hetedszer szenvedtek vereséget, és továbbra is sereghajtók az élvonalban.

Fontos győzelmet aratott a Fino Kaposvár férfi röplabdacsapata az Extraliga vasárnapi mérkőzésén. Nagy Józsefék az ősi rivális Kecskemét otthonában diadalmaskodtak 3:0-ra. A győzelmüknek köszönhetően pedig feljöttek a tabella második helyére.

Kitavaszodott a hétvégén a megyei labdarúgó bajnokságban is. A másodosztályban listavezető jutaiak 4-2-es győzelemmel folytatták szereplésüket, bár erre 0-2 után nem sokan fogadtak volna.

Kaposvár elmúlt évi magyar bajnokait és válogatott sportolóit köszöntötték a napokban. A somogyi megyeszékhely versenyzői 2019-ben is kitettek magukért, hiszen csaknem 20 sportágban nyertek magyar bajnoki címeket. Az ünnepségen átadták az év utánpótláskorú sportolói díjakat is.