Magabiztos győzelmet aratott a hétvégén a Fino Kaposvár férfi extraligás röplabdacsapata. Nagy Józsefék a MAFC gárdáját fogadták az Arénában és mindössze 56 perc alatt, 3:0-ra verték a fővárosiakat. A hazaiak legjobbja a 18 pontig jutó orosz légiós, Jurij Kruzskov volt.

A Budapest Honvéd csapata ellen folytatta élvonalbeli szereplését a Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata. A zöld-fehérek hamar hátrányba kerültek a fővárosiak ellen, a bekapott gól után azonban mindent megtettek az egyenlítésért.

Véget ért a téli műfüves megyei labdarúgó-bajnokság. Az MLSZ Somogy Megyei Igazgatósága által szervezett sorozatban négy héten át játszhattak tétmeccseket a megyei csapatok a felkészülés ideje alatt.

Magabiztos győzelemmel zárta a Siófoki Kézilabda Club az EHF-kupa csoportkörét. Ezzel megvan a csoportgyőzelem, és a vele járó pályaelőny is. Mindeközben a magyar bajnokságban a Ferencváros elleni rangadóra készülnek.

Tizenhárom csapat részvételével rajtolt el az év első balatoni vitorlás versenye. A Farsangi Regatta startja most is Balatonlellén volt, ahonnét a legfontosabb kellék, az erős szél sem hiányzott.

Az Egyesült Államokban szinte minden az All-Star gáláról szólt az elmúlt hetekben, ezen felbuzdulva pedig a Somogy Megyei Kosárlabda Szövetség is hasonló rendezvényen dolgozik.