A mérkőzés előtt a KVK vezetősége köszöntötte azokat a cégeket, sportegyesületeket, oktatási intézményeket, melyek hozzájárultak a klub jótékonysági labdagyűjtő kampányához, így a MATE, az E.ON, a FINO, a Kaposvári Rákóczi FC valamint a Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola 7. b osztályának képviselői vehettek át ajándékokat a szervezőktől - kezdi tudósítását a kapospolo.hu.

Surányi László: "Először is szeretném kiemelni a szurkolóinkat, mert zseniálisak, úgy vélem, az ország legjobb, legnépesebb tábora áll mögöttünk, öröm ilyen hangulatban játszani. A mérkőzésre rátérve, nem gondoltam, hogy ennyi gólt kapunk, feleslegesnek érzem azt a rengeteg időt, energiát, amit a felkészülésre, videózásba fordítottam. A védekezésben szinte semmi sem működött, alig volt védésünk és blokkunk, ezt annak tudom be, hogy a játékosok nagyon akartak, de a három ponton kívül másnak nem tudok örülni."

Kaposvári VK–zue.hu Szegedi VE 15–14 (6–3, 2–5, 4–1, 3–5)
Kaposvár, Csik Ferenc Versenyuszoda, 340 néző. Vezette: Kollár Gy., Csizmadia Zs.

Kaposvári VK: Kósik – Dőry (1), Vindisch (1), Pellei F. (1), Baj (1), ifj. Berta J. (2), Fülöp B. (3). Csere: Aranyi A. 1, Kakstedter (3), Palatinus, Juhász-Szelei (2), Vadas, Vörös. Vezetőedző: Surányi László.

Szegedi VE: Danka – Sziládi (4), Horváth V., Klár, Leinweber(5), Kürti (1), Bóbis B. (1). Csere: Gyovai (kapus), Sánta (1), Varga M., Tóth Gy. (2), Horváth Zs., Báthory. Vezetőedző: Kiss Csaba.

Címkék: OB I., Szeged, KVK, vízilabda, Kaposvár, sport