A hazai pályán még veretlen, de ezúttal az MVM-Népligeti Sportközpont helyett, a Kocsis Sándor Sportközpontban futballozó Ferencváros tartalékcsapatához utazott vasárnap a Kaposvári Rákóczi FC. A klub honlapjának tudósítása szerint a korai indulás, illetve az, hogy a kapitány, Gál Mátyás már a bemelegítéskor megsérült, kihatással volt az első negyed órára. Azt követően viszont fokozatosan átvették a találkozó irányítását a vendégek, de ez csak labdabirtoklásban mutatkozott meg.

Az utolsó tíz percben viszont látszott a fáradtság, érződött, hogy szűkös a keret, ezt pedig jól használták ki a hazaiak. A Fradi II. ugyanis fokozta a nyomást, majd egy védelem mögé beívelt labdából Szabó Szilárd került helyzetbe, aki hat méterről, jobbról lőtt a hosszú sarokba (1–0), eldöntve ezzel a három pont sorsát.

Horváth Rudolf: "Kevesen vagyunk, tudtuk, hogy ebből előbb-utóbb lesznek problémák. Az sem segített, hogy hajnalban keltünk, az első negyed óra rá is ment erre. A játékvezető ráadásul a mérkőzést befolyásoló hibát vétett, amikor nem állította ki a Bíró Dominiket gólhelyzetben lerántó játékost, de ilyen előnyt nem szoktak kapni a csapatok a Fradi pályán. Végig kiegyenlített volt a mérkőzés, melynek a végén próbáltam frissíteni, hiszen annyi munkát végeztek a játékosok, hogy már a kontrákat sem tudtuk jól végigvinni. Viszont nem tudtam cserélni, hiszen olyan játékosokra lett volna szükség, akik rutinosak, tudják, mit kell tenni egy ilyen kiélezett helyzetben. Bosszantó, hogy megint visszaestünk oda, ahonnét elindultunk."

Ferencvárosi TC II.–Kaposvári Rákóczi FC 1–0 (0–0)
Budapest, Kocsis Sándor Sportközpont, 140 néző. V.: Ujhelyi T. (Volentics E., Tóth Á.).

Ferencvárosi TC II.: Őri – Takács Á. (Ladányi, a 72. percben), Almássy, Shadirac, Horváth B. (Dhonata, a szünetben) – Tóth A., Fenyvesi – Szabó Sz., Bagi Á., Manner (Birkás, a 86. percben) – Gágyor (Molnár M., a 91. percben). Vezetőedző: Korolovszky Gábor.

Kaposvári Rákóczi FC: Horváth F. – Ekker, Heil, Harsányi, Pusztai – Horváth B., A. Mazzonetto, Szederkényi – Babinszky (N. Mazzonetto, az 58. percben), Hampuk (Ötvös, a 84. percben), Bíró D. Vezetőedző: Horváth Rudolf.

Gólszerző: Szabó Sz. (a 89. percben).

Sárga lap: Gágyor (a 26. percben), Dhonata (az 56. percben), Korolovszky (a 91. percben – a kispadról) illetve Babinszky (az 54. percben), Horváth B. (a 73. percben).

Címkék: Ferencváros, NB III, Rákóczi, Kaposvár, sport