Hatgólos vereséget szenvedett a Kaposvári Vízilabda Klub a Szolnoktól az OB I-es bajnokság 20. fordulójában - írja a kapospolo.hu. A kiegyenlített első negyed után 4-1-re hozták a vendégek a másodikat, amivel gyakorlatilag el is döntötték a bajnoki pontok sorsát.

A KVK a legjobban az utolsó felvonásban teljesített, négyszer is betaláltak a hazaiak, de Surányi László együttese végül 12-6 arányban maradt alul a Dózsával szemben. A somogyiak legeredményesebb játékosa a három találatig jutó Szatmári Kristóf volt.

A két együttes negyedszer találkozott egymással az idei szezonban és a Tisza-partiaknak ez volt a negyedik győzelme.

Videón a teljes mérkőzés!

Kaposvári VK–Szolnoki Dózsa 6–12 (1–2, 1–4, 0–1, 4–5)

Kaposvár, 150 néző. V: Csizmadia Zs., Csanádi Zs.

KVK: Csoma – Kakstedter, Juhász-Szelei 1, Petrovski, Horváth Á. 1, Takács J., Szatmári 3. Csere: Langiewicz, Pellei F. 1, Palatinus, Vörös, Aranyi. Vezetőedző: Surányi László

Szolnok: Józsa – Szeghalmi, Jansik D. 2, Kovács G. 2, Vismeg Zs., Pásztor M. 3, Teleki. Csere: Belényesi, Schmölcz 2, Pető A. 1, Ágh 1, Vámosi B. 1, Cseh M. Vezetőedző: Hangay Zoltán

Gól – emberelőnyből: 8/2, ill. 5/2

Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 1/1

Kipontozódott: Schmölcz. (28. p.)

Surányi László: – Ez a hatgólos különbség a reális eredmény, hátul buta hibákat követtünk el, s ezt könyörtelenül kihasználták a szolnokiak.

Hangay Zoltán: – Fizikálisan kemény csata volt, végig próbáltuk tartani a szoros emberfogást, ebbe pedig felőrlődtünk, ezért a kapu előtt kevésbé voltunk hatékonyak.

Címkék: szolnok, kaposvári vk, vízilabda, sport