Sokat elmond arról, mekkora harc dúlt a pályán, hogy a negyedik negyed közepén alakult ki a legnagyobb különbség, Hughes középtávolija után volt közte tíz... Komoly összecsapások, egy az egy elleni ütközetek alakultak ki a játéktéren, de egyik együttes sem lépte át a sportszerűség határát. Igazi nézőcsalogató rangadót vívott a KKK a Zalaegerszeggel - írja a delfinek.hu.

Az egész meccsen olyan támogatás érkezett a lelátóról, melyre már mi sem találtuk a szavakat. Már rég kifogytunk a jelzőkből, a lelkes, a szenzációs, a kiváló, már kevés. Ennél sokkal, de sokkal többet jelentettek ezen a találkozón (is) a nézőink. Űzték, hajtották a játékosokat, egy percre sem hagyta magára a publikum a csapatot, melyért nagyon hálásak voltak a kosárlabdázóink.

Kometa Kaposvári KK–Zalakerámia ZTE KK 89–82 (22–21, 22–26, 19–14, 26–21)
Kaposvári Városi Sportcsarnok, 970 néző. V.: Tőzsér Dénes Kelemen, Ádám József, Szilágyi Bálint.

Kometa Kaposvári KK: Brown (23/6), Aris (10/6), Halmai D. (-), Gabric (25/6), Hughes (18). Csere: Puska B. (2), Hendlein R. (2), Parsons (9), Bogdán B. (-). Vezetőedző: Ivan Rudez. Edző: Szőke Balázs, Filipovics Gordan.

Zalakerámia ZTE KK: Trice (16/6), O'Reilly (9), Polster (2), Smith (15/3) Osztojics (15). Csere: Zsiros P. (5/3), Rakicevic (6), Csuti (6), Keller I. (8/6). Vezetőedző: Sebastjan Krasovec. Edző: Baki Gergely.

Címkék: Zalaegerszeg, kosárlabda, KKK, Kaposvár, sport