Nem tudta meglepni a Kaposvári Vízilabda Klub az OSC gárdáját a férfi vízilabda OB I 8. fordulójában - írja a kapospolo.hu. A vendég somogyiak hamar háromgólos hátrányba kerültek az első negyedben, majd hiába talált be ifj. Berta József, a fővárosiak visszaállították a két csapat közötti különbséget. Angyal Dániel büntetője után Pellei Frank szépített a folytatásban, majd elkezdett kinyílni az olló a felek között, így a nagyszünetben 8-3-ra vezettek a fővárosiak.

A térfélcserét követően is Varga Dániel tanítványai támadtak pontosabban, a kaposváriak pedig már nem tudtak közelebb férkőzni. A lefújásig tízgólos előnyt harcoltak ki a vendéglátók, így a vége 17-7-es OSC győzelem. A KVK együtteséből ifj. Berta József 4, Szatmári Kristóf pedig 2 találatig jutott.

E.ON Férfi Vízilabda OB I

Genesys OSC Újbuda–Kaposvári VK 17–7 (5–2, 3–1, 2–1, 7–3)

Nyéki uszoda, 100 néző. V: Csizmadia, ifj. Kenéz Gy.

OSC: Bisztritsányi – Vigvári 3, Angyal 4, Manhercz K. 2, Aranyi M., Burián 2, Várnai 2. Csere: Tóth M., Bundschuh, Csacsovszky E. 1, Dala D., Szűcs D. 2, Kondor Zalán 1. Vezetőedző: Varga Dániel

Kaposvár: Csoma – Berta 4, Szatmári 2, Pellei F. 1, Langiewicz, Kakstedter, Juhász-Szelei. Csere: Szilágyi Á. (kapus), Horváth Á., Vindisch, Takács J., Petrovski, Aranyi A., Vörös T. Vezetőedző: Surányi László

Gól – emberelőnyből: 5/2, ill. 8/2. Gól – ötméteresből: 4/4, ill. 3/3. Kipontozódott: Dala D. (20. p.), Juhász-Szelei (30. p.)

Varga Dániel: – Elégedett vagyok a játék képével, ez a találkozó jól szolgálta az építkezést a következő hónapokra. Vasárnap pihenünk, hétfőn edzünk, kedden pedig vár ránk a Fradi, utána pedig szerda, szombat ritmusban játszunk folyamatosan.

Surányi László: – Jó kis mérkőzés volt ez, még ha a végén ki is nyílt az olló, és tíz lett közte. Próbálkoztunk, amennyire csak lehetett, jó ritmusban játszottunk, de nem használtuk ki a helyzeteinket, míg az OSC könyörtelenül élt a lehetőségeivel.

Címkék: kaposvári vk, osc, vízilabda, sport