A férfi Extraliga 9. fordulójának nyitómeccsén a második helyen álló Fino Kaposvár az újonc MÁV Előre-Foxconnt fogadta - írja a hunvolley.hu. A hazaiak nagy csatában nyerték az első két játszmát, azonban a vendégek innen is egyenlíteni tudtak. A döntő szettben azonban a somogyiak nyertek, de egy pontot így is elraboltak a fehérváriak.

Fino Kaposvár – MÁV Előre-Foxconn 3:2 (21, 21, –21, –20, 9)
Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 395 néző. V: Árpás, Meztőffy.

FINO: Hubicska 8, Iván B. 9, Hernandez 26, Bögöly 11, Lescay 13, Mancsev 9. Csere: Bozóki (liberó), Tóth G. 1, Donisthorpe, Kalmár 1. Vezetőedző: Szlobodan Prakljacsics.

MÁV: Kholman 7, Szabó V. 9, Koci 30, Ambrus 3, Boa 3, Doda 10. Csere: Takács, Szentesi (liberók), Deliu 5, Bibók 4, Kulcsár 3. Vezetőedző: Dávid Zoltán.

Szlobodan Prakljacsics: "Örülök a győzelemnek, és hogy az előző mérkőzéssel ellentétben a mai nap küzdöttünk! 4 győzelmet kértem a csapattól a Pénzügyőr meccset követően, amit teljesített a csapat. Most egy hosszabb pihenőt követően készülünk a következő mérkőzésekre."

Dávid Zoltán: "Örülök, hogy 0:2-ről fel tudtunk állni és megtaláltuk a megfelelő felállásunkat. Megérdemelten hoztuk el az egy pontot, de van bennünk egy kis hiányérzet a végjáték miatt."

Címkék: MÁV Előre, Extraliga, Fino, Kaposvár, sport