Az élen álló alakulatok megszerezték a három pontot a találkozójukon, kivéve a Cefre egyletét, az éllovas SZLAMB három góllal múlta felül őket. Nyert az Ebola is, a Matracvarázs alakulatát verték a játékhéten. A Ferro tizenkettőt vágott az újonc Tuticlean hálójába, a Belo ötöt a Gépész Kadétok fiataljainak kapujába. Ezen kívül győztesen hagyta el a pályát a QLR PC Bontó is, ők a VNFSZK legénységét győzték le. Hosszú idő után nyert a Liberi, ők a Pontrablókat múlták felül. Egy mérkőzést későbbi időpontra halasztottak, valószínűleg lejátszására már csak tavasszal kerül sor.

VNFSZK-QLR PC Bontó AC 2-8
Góllövő: Wéber, Nürnberger, ill. Golita 4, Buzsáki 3, Szőke Z.

A gólzáporos mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó QLR PC Bontó csapat került ki győztesen. Az ellenfele sok hibát vétett a játék során, nem csak a kapu előtt, hanem a mezőnyben is.

Gépész Kadétok-Belo Bt 0-5
Góllövő: Kovács, Sipos, Belovics, Cser, öngól.

A kadétok egy darabig egyenrangú ellenfélnek bizonyultak, de a Belo átvette a játék irányítását és ötgólos győzelmet aratott. A fiatalok a második játékrészben már nem tudtak nagy ellenállást kifejteni.

Cefre-SZLAMB 0-3
Góllövő: Ágoston 2, Keresztes.

Jó iramú, sportszerű találkozót vívott a két gárda egymással, melyből a gólratörőbben játszó került ki győztesen. A Cefre nem tudta értékesíteni helyzeteit a mai napon.

Tuticlean- Ferro FC 2-12
Góllövő: Tabi, Nagy, ill. Németh 4, Sárközi 2, Ferenczi 2, Csatos, Képíró, 2 öngól.

A dinamikusan, könnyedén játszó Ferro ilyen arányban is rászolgált a győzelemre, sokszor állította ellenfele védelmét nehéz helyzet elé. Szinte akkor lőttek gólt, mikor akartak.

Ebola-Matracvarázs 7-4
Góllövő: Németh 2, Pető 2, Fila 2, öngól, ill. Bunovácz 2, Balogh, öngól.

A tavalyi bajnok csak öt fővel tudott kiállni a mérkőzésre, de ellenfele is sportszerűen ilyen létszámban lépett pályára. Végig az Ebola vezetett, a matracosok csak futottak az eredmény után.

AGKGY Pontrabló FC- Liberi 1-9
Góllövő: Zeleznik, ill. Nemes 3, Horváth M 2, Cser 2, Kőszegi 2.

Sportszerű összecsapást láthattunk a két gárda megmérettetésén, melyen fölényesen nyert a Liberi. Az ellenfele nem tudott igazán jelentős ellenállást kifejteni.

Somogy Sportja-Kórház
Későbbre halasztva.

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, Kaposvár, sport