Nem kezdte jól a Kaposvári Vízilabda Klub a Szolnok elleni Magyar Kupa nyolcaddöntő visszavágóját - írja összefoglalójában a kapospolo.hu. A vendéglátók 1-0-ra nyerték az első negyedet, majd a folytatásban már 4-0 is állt az eredményjelzőn.

Petrovski és Szatmári találatával zárkózott a KVK, majd egy gyors gólváltás követően Palatinus is beköszönt, így 2 perccel a félidő előtt 5-4 volt az állás.

Az 1-2 gólos különbség állandósult a harmadik negyedre is, a záró játékrészben azonban ismét rákapcsolt a Tisza-parti együttes. A somogyiak mindent megtettek, hogy szorosabb meccset vívjanak a szerdainál, ez pedig ezúttal egy négygólos vereséghez volt elég.

Surányi László: "Gratulálok a Szolnoknak! Most valamivel jobbak voltunk, mint szerdán, egész az utolsó pillanatokig meccsben voltunk. A legvégén talán túlságosan is tiszteltük a szolnokiakat."

BENU Férfi Vízilabda Magyar Kupa

Szolnoki Dózsa–Kaposvári VK 12–8 (1–0, 5–4, 2–2, 4–2)

Szolnok, 160 néző. Vezette: Donauer M., Kovács S.

Szolnoki Dózsa: Józsa – Szeghalmi, Pető (1), Ágh, Jansik D., Kovács G. (5), Vismeg Zs (1). Csere: Belényesi, Schmölcz (3), Pásztor (2), Vámosi B., Teleki, Simon D. Vezetőedző: Hangay Zoltán.

Kaposvári VK: Csoma – Kakstedter (2), Langiewicz (1), ifj. Berta J., Pellei F. (1), Szatmári (2), Juhász-Szelei. Csere: Szilágyi (kapus), Petrovski (1), Palatinus (1), Vörös, Aranyi, Takács J., Horváth Á. Vezetőedző: Surányi László.

Gól emberelőnyből: 10/4, illetve 13/5.

Gól ötméteresből: –, illetve 1/1.

Kiállítva, végleg cserével: Szeghalmi (27. p.).

Kipontozódott: Teleki (24. p.).

Címkék: OB I., Szolnok, KVK, vízilabda, kupa, Kaposvár, sport