A tavalyi bajnok megnyerte soron következő találkozóját a Zsíroskönyér ellen, a rangadó a második félidei meggyőző játéknak köszönhetően dőlt el. Viszonylag könnyedén nyert a Cefre alakulata az eddig jó formát mutató Kórház gárdája ellen. Egy tucatot rámolt be a Ferro legénysége ellenfele hálójába, fölényes győzelmet aratva. A listavezető 7-0-ra nyert a Tuticlean ellenében, ugyanennyi volt az eredmény a Belo Bt és a Pontrablók összecsapásán, az előbbi javára. Nyert a fordulóban a Matracvarázs is, jelenleg a tabella ötödik helyét foglalja el. Egy döntetlen eredményt is hozott a forduló, a Gépész osztozott meg a pontokon a QLR PC Bontó csapatával.

Kórház-Cefre 2-5
Góllövő: dr.Kellner, Varga, ill. Horváth 3, Hortobágyi, Nagy.

A nap első találkozóján a Cefre már 4-0-ra vezetett, uralták a játékot. Ezután egy kicsit kiengedtek és az ellenfél zárkózni tudott, de egy góllal lezárták a találkozót, így alakult ki a végeredmény.

Zsíroskönyér-Ebola 2-5
Góllövő: Ceglédi, Mátés, ill. Fila 3, Pető, öngól.

A forduló rangadója nagy csatát és harcos játékot hozott, a Zsíroskönyér 2-2-ig jól tartotta magát, keményen küzdöttek. A második játékrészben aztán az Ebola felülkerekedett, sok támadást vezetett és távoli lövésekkel megszerezte a győzelmet.

Ferro FC-VNFSZK 12-0
Góllövő: Németh 5, Ferenczi 2, Sárközi 2, Képíró 2, Jovánczai.

A dinamikusan, nagyobb kedvvel játszó Ferro megérdemelten nyerte meg az összecsapást. Már félidőben néggyel vezettek, ezután még nagyobb sebességre kapcsolva folytatták a gólgyártást.

Gépész Kadétok-QLR PC Bontó AC 3-3
Góllövő: Herke, Kádár, öngól, ill. Buzsáki 2, Varga.

A fiatalosabb Gépész már 3-0-ra is vezetett a játék során, ellenfele később talált magára. Kis szerencsének köszönhetően az utolsó három percben, 3 találatot elérve ki tudott egyenlíteni.

SZLAMB- Tuticlean 7-0
Góllövő: Török 2, Márton 2, Bene, Ágoston, Sólyom.

A lendületesebb, gólratörőbb játékot felvonultató listavezető ilyen arányban is megérdemelten nyert. Ellenfelének csak felvillanásai voltak a hajtós, jó iramú mérkőzésen.

Belo Bt-AGKGY Pontrabló FC 7-0
Góllövő: Belovics 4, Dervalics, Házi, öngól.

A találkozó egészét a Belo irányította, a játék minden elemében felülmúlták ellenfelüket, akik becsületesen küzdöttek, de még megnehezíteni sem tudták ellenfelük dolgát.

Matracvarázs-Somogy Sportja 4-1
Góllövő: Balogh 2, Vető, Bunovácz, ill. Ács.

A Somogy Sportja szerzett vezetést, meggyőzően játszottak az elején. A Matracvarázs sokáig nem talált a kapuba a küzdelmes, sok helyzettel tarkított találkozón, de a végére aztán megtalálták a góllövőcipőjüket.

Címkék: labdarúgó, bajnokság, kispálya, sport