A listavezető SZLAMB meggyőző játékkal verte soros ellenfelét, hét góllal terhelve hálóját. A Zsíroskönyér is magabiztosan győzte le a Somogy Sportját, így őrzi második helyét. A Cefre hat találatot szerezve zsebelte be a három bajnoki pontot, így a harmadik pozícióban várja a folytatást. A Kórház újabb diadalával már az ötödik helyen tanyázik, ilyen jól még nem álltak sohasem. A QLR egy gólzáporos mérkőzésen verte soros ellenfelét, 15 találat esett az összecsapáson. A Ferro is gólözönt zúdított ellenlábasára, 11 találatot jegyeztek. A Belo Bt. szintén nyert a játéknapon, a Liberit verték hárommal.

A SZLAMB 16 ponttal a tabella élére ugrott. A Zsíroskönyérnek és a Cefrének egyaránt 14 pontja van.

A góllövőlista élén Németh Norbert, a Ferro FC játékosa áll 13 találattal.

TutiClean-Kórház 1-3
Góllövő: Rákosa, ill. Kozicz, Kővári, Verebélyi.

A mérkőzés állása félidőben még 0-0 volt, a gólok a második etapban estek. A Tuticlean szerzett vezetést, de a Kórház gárdája lelkes játékának köszönhetően fordított.

Cefre-Matracvarázs 6-3
Góllövő: Horváth 3, Rofrics, Sznopek, Nagy, ill. Bunovácz 2, Vető.

Hajtós, jó színvonalú találkozót vívott a két gárda egymással. Cefre taktikus játékkal őrölte fel ellenfelét, a Matracvarázs csak futott az eredmény után. 

QLR PC Bontó-AGKGY  Pontrabló FC 8-7
Góllövő: Szőke B. 2, Pápai 2, Szabó Zs, Varga D, Golita, Hegyi B, ill. Horváth  Gy. 5, Zeleznik 2.

Rendkívül sportszerű és izgalmas mérkőzést vívott a két csapat. A QLR négy perc elteltével már 5-0-ra vezetett, de ellenfele nem adta fel, fokozatosan zárkózott, de a pontszerzést érő gólt már nem tudták megszerezni.

SZLAMB-VNFSZK  7-2
Góllövő: Márton 4, Sólyom, Török, Ágoston, ill. Kántor Á. 2.

A végeredmény fölényes SZLAMB győzelmet sugall. A VNFSZK végig hatalmas lelkesedéssel játszott és sokáig szorossá tudta tenni a találkozót a jobb játékerőt képviselő ellenfelével szemben.

Gépész Kadétok-Ferró FC 2-11
Góllövő: Bogdán Á, Proksa Z. ill. Németh N. 6, Varga D, Ferenczi 3, Jovánczai P. 

A nagy fölényben játszó Ferro FC győzelme ebben az arányban is megérdemelt. Ettől függetlenül a Kadétokat is dicséret illeti, mert a nagy különbség ellenére is lelkesen küzdötték végig az összecsapást.

Liberi-Belo Bt. 0-3
Góllövő: Balogh 2, Szántó.

A Belo uralta a mérkőzés egészét, a Liberi főleg kontrákra rendezkedett be. Sokáig 1-0 volt az állás, az utolsó három percben dőlt el a találkozó.

Somogy Sportja-Zsíroskönyér 2-4
Góllövő: Tanító 2, ill. Balogh 2, Ceglédi, Nagy.

Az első játékrész végén már négy góllal vezetett a Zsíroskönyér gólratörő játékának köszönhetően. Később kicsit kiengedtek, de győzelmük nem forgott veszélyben.

Címkék: kispálya, labdarúgó, bajnokság, sport