A hatodik fordulónál tart a városi műfüves bajnokság, az első hét csapatot csak 4 pont választja el egymástól, nagyon együtt van az élmezőny. Magabiztosan nyert a listavezető SZLAMB legénysége, míg a mögötte sorakozó Ebola játék nélkül jutott a három ponthoz. A Zsíroskönyér megosztozott a pontokon a Cefrével, így mindegyikük csak egy ponttal lett gazdagabb. A Matracvarázs már dobogós helyen van, ezt a Tuticlean felett aratott kétgólos győzelmével érte el. Ismét győzött a Kórház legénysége, már a hatodik helyre jöttek fel. Szoros csatában szerzett három pontot a Ferro, a Pontrablóktól „rabolták el” azokat. A QLR is megszerezte első győzelmét, a gyengélkedő Liberi alakulatát verték a fordulóban.

Kórház VNFSZK 4-2
Góllövő: Verebélyi 2, dr. Kellner, Gazdag, ill. Lőrincz P 2.

A félidőben már 4-0-ra vezetett a gyorsabban, lendületesebben játszó Kórház csapata. Az ellenfele csak szépíteni tudott a második játékrészben, egyenlítésre nem volt esélye.

Zsíroskönyér-Cefre 2-2
Góllövő: Balogh, Ceglédi, ill. Rofrics, Erdei.

A mérkőzés első felét a Zsíroskönyér uralta, a szünetben már kettővel mentek. Hajtós csatát, gyors játékot láthattunk a későbbiekben, melyben a Cefre az utolsó percben egyenlíteni tudott.

Matracvarázs-Tuticlean 6-4
Góllövő: Vető 2, Bunovácz 2, Balogh, Franzi R, ill. Rákosa, Guzmics, Gazder, Cser.

A találkozó eleje a Tuticleané volt, vezettek is 2-1-re. Két perc alatt fordított a Matracvarázs és gólratörőbb játékának köszönhetően legyőzte szívós ellenfelét.

Ferro FC-AGKGY Pontrabló FC 3-2
Góllövő: Jovánczai, Tollár, Németh, ill. Lender 2.

A játék felénél még döntetlenre álltak a csapatok, 0-0 volt az eredmény. A jól küzdő Pontrablók megnehezítették a Ferro dolgát, akik az utolsó 5 percben fordították meg a mérkőzést.

Ebola - Somogy Sportja 3-0
Játék nélkül.

QLR PC Bontó-Liberi 3-2
Góllövő: Szőke B 2, Golita, ill. Horváth M, Varga D.

Az egyenlő erők által vívott csatában sok helyzet kimaradt, főleg a Liberi jóvoltából. A QLR PC Bontó jobban használta ki lehetőségeit, ezzel megszerezte a három bajnoki pontot.

SZLAMB-Gépész Kadátok 7-2
Góllövő: Török 3, Papp M 2, Ágoston, Papp B, ill. Herke 2.

Sok futással és ütközettel tarkított összecsapást vívott a két gárda egymással, melyet jobb helyzetkihasználásával és jobb kapusteljesítményével a SZLAMB nyert meg.

Címkék: labdarúgó, bajnokság, kispálya, sport