A MATE összes campusa összecsapott néhány nappal ezelőtt a Szent István Campus Sportcsarnokában, Gödöllőn, ahol immár második alkalommal szervezték meg a kispályás labdarúgó tornát, a Katedra-Kupát. A kaposváriak egyetemi munkatársakból álló csapata a negyedik helyen végzett. 

A rendezvényt Boldog Zsolt, a Testnevelési és Sport Intézet igazgatója nyitotta meg. A válogatottak körmérkőzéses rendszerben döntötték el a helyezések sorsát. A tavaszi első Katedra-Kupához hasonlóan a gyöngyösi Károly Róbert Campus csapata verhetetlen volt, az összes mérkőzésüket megnyerték, így ők végeztek az első helyen. A képzeletbeli dobogó második fokára a Szent István Campus gárdája állhatott fel, míg a harmadik helyezést a keszthelyi Georgikon Campus munkatársi csapata szerezte meg. Negyedik helyen a Kaposvári Campus végzett és a Budai Campus csapata lett az ötödik.

A mérkőzések jó hangulatban zajlottak és izgalmakban sem volt hiány. A tervek szerint a tavaszi forduló helyszíne a Budai Campus lesz, jövő ősszel pedig a Kaposvári Campus ad majd otthont az eseménynek.

A MATE Kaposvári Campus csapatának összeállítása: Dr. Borbély Csaba, csapatkapitány, Király Imre, Kovács Zsolt, Dr. Kőműves Zsolt, Dr. Matics Zsolt, Milkovics Milán, Privarics Kristóf, Dr. Szabari Miklós, Verner Gyula, Szerb György, csapatvezető.

Címkék: Campus, MATE, kispálya, labdarúgó, sport, Kaposvár