A második fordulót már sikerült teljességében megrendezni, technikai problémák sem akadályozták a mérkőzések megrendezését. Mind a hét találkozón megjelentek a csapatok, nagy lendülettel vetve magukat a küzdelembe. A két éllovas tetemes különbséggel nyert, az Ebola és a Zsíroskönyér el is foglalta tavaly megszokott helyét a táblázaton.

A Cefre is megnyerte mindkét találkozóját, így ők már szintén hatpontosak. Győzött a Liberi, a Matracvarázs gárdáját múlták felül. Az újonc SZLAMB is diadalmaskodott ellenfelén, a Somogy Sportja pedig a VNFSZK egyletét gyűrte maga alá. Egy döntetlen született, a Kórház osztozott meg a pontokon a szintén újonc Belo BT-vel.

Focivilág Kupa eredményei:

Matracvarázs-Liberi 2-4
Góllövő: Nagy R 2, ill. Iványi, Kőszegi, Simon, Buchenauer.

Egyenlő erők küzdelmét hozta a nap első találkozója. Sokáig döntetlenszagú volt a mérkőzés, de a Liberi jobban használta ki helyzeteit, így kétgólos győzelmet aratott.

Zsíroskönyér-AGKGY Pontrabló FC 8-2
Góllövő: Ceglédi 2, Virág 2, Nagy G 2, Mátés, öngól, ill. Lender, Keniker.

A félidőben már 4-0 volt az állás a Zsíroskönyér javára, fordulás után egy kicsit zárkózott az ellenfél, de nem tudta megakadályozni a nagyobb arányú győzelmet ezen a sportszerű összecsapáson.

Cefre-Tuticlean 3-0
Góllövő: Horváth M, Tarró, Erdei.

Kiegyensúlyozott, hajtós, küzdelmes mérkőzést láthattunk, melyet a Cefre határozottabb, gólratörőbb játékának köszönhetően nyert meg. A játék képe alapján az eredmény kicsit túlzó.

SZLAMB- QLR PC Bontó AC 5-2
Góllövő: Márton 3, Bene, Török, ill. Golita 2.

Az első játékrészben még jól tartotta magát a QLR, a félidő állása 1-1 volt. Később már érvényesült a SZLAMB gyorsabb játéka, és a maguk javára fordították a találkozót.

Ebola-Gépész Kadétok 10-4
Góllövő: Decsi 2, Kulcsár 2, Laczkó 2, Pető, Neubauer, Papp, öngól, ill. Bogdán 2, Herke, Horváth R.

Az első félidőben nem talált kapuba a Gépész, 0-5 volt az állás. A másodikban aztán magukra találtak, néha tetszetősen játszottak, de a rutinosabb ellenfél nem hagyta, hogy felzárkózzanak.

Kórház-Belo BT 1-1
Góllövő: Pozsgai, ill. Szántó.

A mérkőzés egészében a Belo BT csapata támadott többet, ők irányítottak. A Kórház fegyelmezetten, zártan védekezett és ellentámadásokra épített,és lelkes játékával megszerezte az egy pontot.

Somogy Sportja-VNFSZK 4-2
Góllövő: Miklós, Krakter, Tanító, Gelencsér, ill. Kántor, Horváth.

Végig a Somogy Sportja akarata érvényesült, meggyőző játékuknak köszönhetik a három pontot. A VNFSZK lelkesen játszott, de csak megnehezíteni tudta ellenfele dolgát.

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport