A Matracvarázs a Cefre felett aratott ilyen különbségű győzelmet, az Ebola a rangadón egyet lőtt az M-Car hálójába, míg az övéket megőrizték a kapott góltól. A Zsíroskönyér pedig a Liberit verte egy már vesztesnek látszó találkozón.
Az alsóházban a Kórház megszerezte a második győzelmét a pontvadászatban, a Maker Autó volt a szenvedő fél. Hengerelt a QLR PC Bontó, hatot gurítottak a VNFSZK csapatának hálójába. Végül a Somogy Sportja „leiskolázta” a kadétokat, tíz góllal bizonyultak jobbnak náluk.

Focivilág Kupa eredményei:

Matracvarázs-Cefre 3-2
Góllövő: Bunovácz 2, Dervalics, ill. Erdei, Sznopek.

Jól kezdte a Matracvarázs a játékot, már 3-0-ra is vezetett, de ellenfele nem adta fel a felzárkózás lehetőségét. Nagy harcban sikerült nekik a zárkózás, de egyenlítésre nem futotta erejükből.

M-Car Bérautó-Ebola 0-1
Góllövő: Domokos.

Az Ebola végig mezőnyfölényben játszott, de helyzeteit sorra kihagyta. Az első játékrész végén sikerült kapuba találniuk, ami az egyetlen találat volt a mérkőzésen. Az M-Car kapusának ragyogó védése is hozzájárult az eredmény ilyen alakulásához.

Liberi-Zsíroskönyér 3-4
Góllövő: Horváth M 2, Varga, ill. Balogh, Plajbász, Nagy, Rákosa.

Két ellentétes félidőt láthattunk a találkozón, az elsőben a Liberi, a másodikban a Zsíroskönyér játszott jobban. Az utóbbi 0-3-ról fordította meg az összecsapás állását.

VNFSZK-QLR PC Bontó 0-6
Góllövő: Hegyi 3, Pápai, Mányoki, Péterfai.

Végig a QLR uralta a mérkőzést, helyzeteit jobban használta ki, ennek köszönhető magabiztos győzelme. A VNFSZK csak 2-0-ig volt egyenrangú ellenfél.

Kórház-Maker Autó 4-2
Góllövő: Verebélyi 2, Varga L, Kozicz, ill. Zatykó, Szorcsik.

A Maker Autó csapata létszámhiányosan érkezett a találkozóra, csak menetközben egészültek ki. A hajtós találkozón egy darabig felváltva estek a gólok, de a Kórház legényei sikeresebben támadtak, így övék lett a három pont.

Somogy Sportja- Gépész Kadétok 11-1
Góllövő: Kabelács 4, Czeider 2, Horváth R 2, Sulyán, Miklós, öngól, ill. Horváth R.

A forduló utolsó megmérettetésén a Gépész legényei könnyűnek találtattak, kevés ellenállást tanúsítottak a lendületesen játszó Somogy Sportja ellenében, akik tetszés szerint találtak a hálóba.

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport