Az első hét helyezett alkotja a felsőház mezőnyét, a többiek az alsó házban küzdenek a pontokért. Az eddigi eredményét minden gárda viszi tovább magával. Az alsó házban csak hat csapat szerepel, mert menet közben a HGA Biomed visszalépett a bajnokságból.

A játéknap után az Ebola gárdája megőrizte vezető helyét, a Zsíroskönyér és a Ferro foglalja el még a másik két dobogós pozíciót, mindkettő nyert az utolsó fordulóban. Győzött a Liberi és az M-Car Bérautó is, három ponttal többet visznek magukkal a rájátszásba. Második győzelmét szerezte a QLR PC Bontó, a kadétokat múlták felül a héten.

Focivilág Kupa eredményei:

Zsíroskönyér-Matracvarázs 4-3
Góllövő: Rákosa, Balog, Virág, Mátés, ill. Tóth, Bunovácz, Belovics.

A Matracvarázs már 3-0 is vezetett, de mégsem tudta előnyét megtartani a találkozó végéig. Ellenfele fokozatosan dolgozta le hátrányát ezen a kiegyenlített küzdelmet hozó összecsapáson, végül egy góllal sikerült nyerniük.

Cefre-Ferro 4-7
Góllövő: Rofrics, Dózsa, Sulcz, Nagy, ill. Németh 3, Ferenczi 2, Sólyom, Varga.

A mérkőzés elején a Cefre szerzett vezetést, de nem sokáig örülhetett neki, mert a Ferro hamar a maga javára fordította az eredményt. Gyorsabb, pontosabb játékának köszönhetően meg is nyerte a jó iramú összecsapást.

VNFSZK-Liberi 6-9
Góllövő: Golita 3, Zakócs 2, Nürnberger, ill. Varga D 2, Kőszegi 2, Orbán 2, Nemes 2, Horváth Norbert.

Sportszerű találkozót vívott egymással a két gárda, melyen hamar elhúzott a Liberi. A második félidőben valamelyest zárkózott az ellenfél, de egyenlíteni nem tudtak, újabb gólokkal magabiztos győzelem született.

M-Car Bérautó-Kórház 5-4
Góllövő: Cséplő 2, Tollár, Magyar L, Horváth N, ill. dr. Kellner, Kozicz, Polgár, Verebélyi.

A Kórház alakulata meglepte az M-Car csapatát, még a vezetést is megszerezték. A második játékrészben fordították a maguk javára a mérkőzést Magyar Laciék.

QLR PC Bontó- Gépész Kadétok 8-2
Góllövő: Varga D 3, Szőke B 2, Pápai, Horváth Á, Péterfai, ill. Horváth R, Horváth Gy.

Az első játékrész közepéig tudta tartani a lépést a fiatalok alakulata. Ezután fokozatosan átvette a játék irányítását a QLR, és meggyőző játékkal szerezték meg a három pontot.

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA:

1. Ebola - 37 pont
2. Zsíroskönyér - 34 pont
3. Ferro - 31 pont
4. Matracvarázs - 26 pont
5. Liberi - 25 pont
6. M-Car Bérautó - 25 pont
7. Cefre - 23 pont
8. Somogy Sportja - 16 pont
9. Maker Autó - 15 pont
10. HGA Biomed - 10 pont
11. VNFSZK - 9 pont
12. QLR PC Bontó - 6 pont
13. Gépész Kadétok - 6 pont
14. Kórház - 3 pont

Címkék: bajnokság, kispálya, labdarúgó, sport