Elkezdték a küzdelmeket a csapatok a városi bajnokságban, a 10. forduló mérkőzéseit játszották a héten, a műfüves pályán.  Hengerelt a Matracvarázs, tíz gólt értek el a találkozójukon. Sok gólt és nagy csatát hozott a Liberi és Zsíroskönyér ütközete, ebből az utóbbi került ki győztesen.

null

Egy találattal bizonyult jobbnak az M-Car csapata a Kadétoknál, de így is a második helyre jöttek fel. Egy góllal nyert a Cefre is a nyitó találkozón, ugyanannyival a Maker Autó gárdája a forduló utolsó ütközetében. A VNFSZK egylete játék nélkül jutott a három ponthoz, ellenfele nem jött el a találkozóra.


Focivilág Kupa eredményei:

Cefre-QLR  PC Bontó 3-2

Góllövő: Sznopek Sulcz, Erdei, ill. Péterfai, Sas.

A tavasz első mérkőzése kiegyenlített küzdelmet hozott, az eggyel több gólt elérő Cefre került ki győztesen a hajtós, kemény, de sportszerű küzdelemből.

Matracvarázs-Ferro 10-3

Góllövő: Belovics 5, Bunovácz 3, Sárközi 2, ill. Ferenczi 2, Török.

A találkozó elején a Ferro vezetett két góllal, de ezután az ellenfele vette át a kezdeményezést és sorra rúgta góljait. A mai napon a Matracvarázsnak minden sikerült, ehhez lendületes, gólratörő játékkal járult hozzá.

Liberi-Zsíroskönyér 5-6

Góllövő: Horváth M 3, Orbán 2, ill. Rákosa 2, Nagy, Plajbász, Mátés, Kővári.

Élvezetes, fordulatos csatát vívott a két gárda egymással, hullámzó volt a játék, felváltva estek a találatok. Az utolsó percben elért két góljának köszönhetően a Zsíroskönyér a maga javára fordította a mérkőzést.

Gépész Kadétok-M-Car Bérautó 0-1

Góllövő: Sipos.

Az első játékrészben többet támadott és fölényben játszott az M-Car, de csak egy találatot értek el. A második félidő már kiegyenlítettebb játékot hozott, de újabb gól nem született.

HGA Biomed – VNFSZK 0-3

Játék nélkül

Kórház-Maker Autó 2-3

Góllövő: Verebélyi, Kozicz, ill. Mayer Barna, Szorcsik, Bogár.

Hajtós, de sok hibával tarkított találkozót vívott egymással a két egyesület. A hasonló erők küzdelméből a Maker került ki győztesen a vége előtt nem sokkal esett góljának köszönhetően.

A következő forduló (04.05-06.) párosítása: 

Kedd: 20.15 Matracvarázs-QLR PC Bontó, 21.00 Ebola-Cefre, Szerda: 17.15 Zsíroskönyér-Kórház 18.00 Liberi-HGA Biomed, 18.45 Ferro-M-Car Bérautó, 19.30 Gépész Kadétok-Maker Autó, 20.15 VNFSZK-Somogy Sportja.

Címkék: kispályás labdarúgás, tavasz, kaposvár, sport