Befejeződött az Investment Közutasok Kaposvári TK szervezésében megrendezett 2020/21. évi kaposvári alapfokú tekebajnokság. A mérkőzések 2020. szeptemberében kezdődtek 20 csapat részvételével. Közel két hónappal később a járványügyi korlátozások miatt a bajnokság megszakadt, és mivel csak május közepén lett volna lehetőség a folytatásra, a nyár közeledte miatt szeptemberben léptek újra dobóállásba az amatőr játékosok - írja közleményében az Investment Közutasok Kaposvári TK csapata.

A mérkőzések folyamán hétről-hétre remek eredmények születtek, a legjobbak a hazai szuperligás játékosokkal is felvehetnék a versenyt a 2020 nyarán felújított pályán. A csapatbajnokságot végül veretlenül a Récsei Autósiskola csapata nyerte, őket három azonos pontszámot gyűjtő csapat követte, köztük az egymás elleni eredmény döntött.

A versenysorozatot hagyományosan a TOP 12 versenye zárta szerdán. Ezen az egyéni versenyen a csapatbajnoki mérkőzések folyamán legjobb 12 átlagot elérő játékos gurított. Itt is kitettek magukért a versenyzők, Lengyel Dániel kiváló, 613 fás eredménnyel nyert, de az ezüstérmes Buzsáki Bálint (586 fa) és a bronzérmes Takács Gergely is büszke lehet az eredményére.

Nincs megállás, az új szezon már a következő héten a kezdetét veszi, a díjkiosztót követően a sorsolás is elkészült, hétfőn és szerdán újra guríthatnak a kaposvári és környékbeli amatőr tekések.

Címkék: közút teke, amatőr, bajnokság, sport