Győzött a Kórház az alsóházi rangadón, így már nekik is van pontjuk a kispályás bajnokságban. Az élen álló Ebola játékosai ismét elérték a tíz találatot a soron következő mérkőzésükön. Nyolcat rúgott a Matracvarázs, továbbra is a középmezőnyben találhatóak. A két mezőcsokonyai csapat ütközetét a Zsíroskönyér nyerte szoros csatában. Kis különbséggel győzött az M-Car is, a másik „autós” gárdát fektették kétvállra. Harmadszor diadalmaskodott a Somogy Sportja, a fordulóban a Kadétokat múlták felül két góllal. Még egy forduló van vissza az őszi szezonból, erre a jövő héten kerül sor. 

Focivilág Kupa eredményei:

VNFSZK-Kórház 3-6
Góllövő: Golita, Mészáros, Horváth, ill. Kozicz 3, Orsós, Horváth, öngól.

Sok hibával tarkított találkozót vívott a két gárda egymással, melyből a kórház került ki győztesen. Megérdemelten szerezték meg a három bajnoki pontot.

Zsíroskönyér-Cefre 2-1
Góllövő: Bathó, Vendriczki, ill. Nagy.

A nap rangadóját az utolsó percben lőtt büntetővel a Zsíroskönyér nyerte. Kis szerencsével győzedelmeskedtek ezen a döntetlenszagú mérkőzésen.

QLR PC Bontó-Ebola 0-10
Góllövő: Decsi 6, Pető, Németh, Kulcsár, Albrecht.

A tizedik percig tartotta magát a QLR, ekkor még 0-0 volt az eredmény. Ezután fokozatos fölénybe került az Ebola és kiszakította gólzsákot, tíz találat értek el.

Liberi-Matracvarázs 2-8
Góllövő: Simon, Orbán, ill. Bunovácz 3, Sárközi 3, Belovics, öngól.

Szoros összecsapásnak indult, az elején mindkét gárda jól védekezett. A későbbiekben aztán a Matracvarázs határozottabb és gólratörőbb játékának köszönhetően fölénybe került és magabiztos győzelmet aratott.

M-Car Bérautó-Maker Autó 2-1
Góllövő: Cséplő, Tollár, ill. Mayer Barna

Az M-Car csapata támadott többet ezen a sportszerű találkozón, de meg kellett izzadnia a három pontért, melyet végül is sikerült bezsebelnie.

Somogy Sportja-Gépész Kadétok 2-0
Góllövő: Horváth, Miklós.

Az első játékrészben jól tartotta magát a Gépész fiataljaiból álló csapat, gólt nem tudott lőni az ellenfele jól záró védelmének. A Somogy Sportja második találata kisbüntetőből esett.

Címkék: labdarugás, kispálya, foci, sport