A kispályás bajnokság negyedik fordulójában megszerezte első győzelmét a Matracvarázs, hetet gurítottak ellenfelük hálójába. Kilencet rúgott a játéknapon az Ebola, valamint a Kórház alakulata egyaránt. Küzdelmes találkozót nyert meg a Liberi, a Cefrét győzték le nagy küzdelemben. Nyert a Zsíroskönyér is három góllal, a PC Bontót múlták felül. Az M-Car is három ponttal gazdagodott, igaz ők játék nélkül jutottak hozzá.

Még két csapat nyeretlen a pontvadászatban, nekik még nem sikerült a győzelem ízét megtapasztalniuk.

Focivilág Kupa eredményei:

Matracvarázs-Gépész Kadétok 7-1
Góllövő: Dervalics 4, Bunovácz 2, Víg, ill. Bakonyi.
Sportszerű találkozót láthattunk a nap első megmérettetésén. Végig a Matracvarázs irányított, a Kadétok derekasan küzdöttek, de csak egy gólra futotta erejükből.

Zsíroskönyér-QLR PC Bontó 4-1
Góllövő: Ceglédi 2, Rákosa, Kővári, ill. Sass.
A félidőben még döntetlenre állt a mérkőzés, a QLR jól tartotta magát. A második játékrész közepétől kinyílt az olló és elhúzott a Zsíroskönyér gárdája.

VNFSZK-Ebola 1-9
Góllövő: öngól, ill. Decsi 5, Juhász 2, Pető, Németh.
Becsülettel küzdött a VNFSZK legénysége, de nem tudott nagy ellenállást kifejteni, az Ebola minden tekintetben felülmúlta ellenfelét, magabiztosan nyertek.

Liberi-Cefre 2-0
Góllövő: Varga, Simon.
Két egyenrangú csapat találkozott a szerdai első ütközetben, mindkét oldalon akadtak góllövési lehetőségek. A Liberi jobb helykihasználásának köszönhetően gyűjtötte be a három bajnoki pontot.

HGA Biomed-M-Car Bérautó 0-3
Játék nélkül.

Nyár FC-Kórház 2-9
Góllövő: Kordé, Pintér, ill. Verebély 5, Varga, Kellner, Horváth, Kozicz.
Sportszerű játékot láthattunk, a Nyár FC főleg csak védekezett, ellentámadásra csak néha bátorodtak. A Kórház alakulata magabiztos győzelemmel rukkolt elő a játéknapon.

Somogy Sportja-Ferro
Később kerül megrendezésre.

A következő forduló (09.28-29.) párosítása: Kedd: 19.30 Kórház-Matracvarázs, 20.15 Cefre-HGA Biomed, 21.00 Ebola-Somogy Sportja, Szerda: 18.00 Gépész Kadétok-Liberi, 18.45 M-Car Bérautó-VNFSZK, 19.30 QLR PC Bontó-Maker Autó, 20.15 Ferro-Zsíroskönyér.

Címkék: focivilág, labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport