Nagy csatában nyert a Cefre, így a második helyen vannak, pontveszteség nélkül. Egyébként még hat alakulat veretlen a pontvadászatban. Két mérkőzés elmaradt, ezek a későbbiek folyamán kerülnek megrendezésre.

Jelenleg még négy egylet áll pont nélkül, ők a következő fordulókban bízhatnak.


Focivilág Kupa eredményei:

Maker Autó-Zsíroskönyér 2-8

Góllövő: Bakos, Zanykó, ill. Mátés 3, Rákosa 2, Ceglédi 2, Nagy.
A forduló első mérkőzése sportszerű küzdelmet hozott. A Zsíroskönyér végig fölényben, gólratörően játszott, de ellenfele nem adta fel, végig becsületesen küzdöttek.

Cefre-Matracvarázs 3-1

Góllövő: Rofrics, Dózsa, Balogh, ill. Bunovácz.
Parázs találkozó, sok ütközéssel, nagy küzdelemmel – így jellemezhető az összecsapás. Sokáig döntetlen volt, de a 2. félidő közepén a Cefre két gyors góllal döntött a végkimenetelről.

Ebola-HGA Biomed

Későbbre halasztva.

M-Car Bérautó-Liberi

Később kerül lejátszásra.

Gépész Kadétok-Nyár FC 5-2

Góllövő: Kádár 2, Bakonyi, László, Bogdán, ill. Kordé 2.
Fiatalos lendület vitte előre a kadétokat a kevés cserével rendelkező vendégek ellenében. A második játékrészben aztán felül is kerekedtek ellenfelükön és magabiztosan nyertek.

Ferro-VNFSZK 12-0

Góllövő: Németh 5, Ferenczi 3, Tollas 2, Ágoston, Bene.
Végig ötletesen, szemre tetszetősen játszott a Ferro gárdája, jól összeszokott csapat benyomását keltve. A végén már az ellenfél feladta a küzdelmet és sorra kapták az újabb találatokat.

QLR PC Bontó-Somogy Sportja 1-4

Góllövő: Szőke B, ill. Dekkert, Balogh, Miklós, Gelencsér.
A Somogy Sportja legénysége nehezen törte fel ellenlábasa szilárd védelmét, a QLR egy darabig jól tartotta magát. A 30-35 perc környékén dőlt el a találkozó.

A következő forduló (09.21-22.) párosítása:

Kedd: 19.30 Matracvarázs-Gépész Kadétok, 20.15 Zsíroskönyér-QLR PC Bontó, 21.00 VNFSZK-Ebola, Szerda: 18.00 Liberi-Cefre, 18.45 HGA Biomed-M-Car Bérautó, 19.30 Nyár FC-Kórház, 20.15 Somogy Sportja-Ferro.

Címkék: 3. forduló, kispályás labdarúgás, kaposvár, sport