Vereséggel távozott a Pápa otthonából a Kaposvári Rákóczi NB III-as labdarúgócsapata. Az első játékrészben mindkét félnek megvolt a maga gólszerzési lehetősége, de a félidőre 0-0-val vonulhattak a játékosok.

A második felvonsában előbb Pogacsics hárított bravúrral egy hazai támadást követően, majd Harsányi rántotta le Skribát, így büntetővel jöhetett a Pápa. A tizenegyest a sértett végezte el, s nagy erővel lőtt a kapu közepébe.  

A folytatásban már nem esett újabb gól, így a Rákóczi pont nélkül térhetett haza.

Nagy Tamás: – A meccs eléjétől érződött, hogy mind a két csapat jól ismeri a másikat. Az ellenfelünk érdekes harcmodort választott, ezt profi módon tették, hiszen mindig csak a határig mentek el. A csapatom nagyon megdolgozott azért, hogy pontot szerezzen, de az egyéni játékban több minden benne maradt. Jól szervezetten, kontroláltan futballoztunk, ebben fejlődtünk az előző mérkőzésekhez képest. A büntetőt nem vitatom, be lehetett fújni, hiszen a hazaiak dörzsölt játékosa kizökkentette az U19-es játékosomat, aki eddig nagyszerűen teljesített.

Weitner Ádám: – Fegyelmezetten, jól védekezett a Kaposvár, érződött rajtuk, hogy futballozni akarnak. A labdakihozatalban próbáltuk megakadályozni őket, a csapatom nagyszerűen támadta le az ellenfelet. A második félidőben egy jogos tizenegyessel nyertünk. Sokat tettünk a sikerért, hiszen fontos volt számunkra. Sorozatban a harmadik tétmeccsünket nyertük meg, s ami külön öröm, hogy ezt is csapatként értük el.


Pápai Perutz FC–Kaposvári Rákóczi FC 1–0 (0–0)

Pápa, Perutz Stadion, 270 néző. V.: Derdák (Ország, Nagy M.).

Pápai Perutz FC: Dénes Zs. – Nagy T., Bence Sz., Zsirai, Szalai Cs. – Szilágyi (Oláh L., a 60. percben), Iványi (Skriba, a 60. percben), Köles, Sandal (Molnár M., a 88. percben) – Kalász, Hanzl. Vezetőedző: Weitner Ádám.

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Harsányi, Gál, Lakatos G. (Orsós T., a 80. percben) – Czuczi, Palkovics (Szederkényi, a 80. percben), Zvara (Zólyomi, a 80. percben), Borbély – Eleven (Mayer M., a szünetben), Kondor (János N., a 65. percben), Bíró D. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Gólszerző: Skriba (a 77. percben – 11-esből).

Sárga lap: Köles (a 2. percben), Kalász (a 28. percben), Dénes Zs. (a 30. percben), Iványi (a 35. percben), Skriba (a 68. percben), Hanzl (a 85. percben), illetve Bíró (a 33. percben), Zvara (a 35. percben), Harsányi (a 76. percben), Czuczi (a 90. percben).

Címkék: pápa, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport