A zöld-fehérek a szintén harmadosztályú Kozármislenyt fogadták vasárnap este a Pécsi utcai stadionban, ahol a korábbi kaposvári játékosokkal felálló vendégek végül 6-3-ra diadalmaskodtak.

null

Nagy Tamás csapatának egyben ez volt az utolsó felkészülési mérkőzése a bajnoki rajt előtt, vasárnap már tétmérkőzés vár a somogyiakra a Mosónmagyaróvár ellen.


Kaposvári Rákóczi FC–HR-Rent Kozármisleny 3–6 (2–2)

Kaposvár, Rákóczi-stadion, 100 néző. V.: Agócs Á.

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics (Ipacs, a 80. percben) – Borbély Á. (Fehérvári, a 77. percben), Lakatos G. (Palkovics, a 86. percben), Kaszás (Ladányi, a 38. percben), Czuczi – Gál (Szederkényi, a szünetben) – Bíró D. (Balog A., a 68. percben), Zólyomi (Sólyom B., a 68. percben), Ivanov (Mayer M., a 25. percben), Zvara (Jancsó, a 80. percben) – János N. (Orsós T., az 54. percben). Vezetőedző: Nagy Tamás.

HR-Rent Kozármisleny: Somogyi (Lékai, a szünetben) – Kónya (Beke P., a 68. percben), Gajág, Füredi, Turi (Lach, a 73. percben) – Horváth G. (Fenyvesi, a 78. percben), Nagy E. (Berdó, a 68. percben) – Vajda R. (Bischoff, a 85. percben), Kirchner (Kalló, a 86. percben), Kondor (Szabó D., az 55. percben) – Hampuk. Vezetőedző: Aczél Zoltán.

Gólszerzők: János N. (a 2. és a 45. percben), Mayer M. (a 72. percben), illetve Vajda R. (a 38. percben), Kirchner (a 43., a 49. és a 75. percben), Hampuk (az 58. és a 80. percben).

Címkék: kozármisleny, labdarúgás, kaposvári rákóczi, sport