A hétmillió forintos beruházást a Kaposvári Vízilabda Klub egy támogatási programból valósította meg. A fitnesz park és a mellett lévő játszótér a szabad levegőn eltöltött aktív időt, a szellemi-testi felfrissülést támogatja. Ezen eszközök az izmok nyújtását és erősítését is segítik, valamint az egyensúlyérzék fejlesztéséhez is hozzájárulnak.

A játék az ember lételeme, és lelki és szellemi egészséget támogató, hasznos időtöltés is egyben. A teljes egészséghez egyaránt szükséges a test izmainak nyújtása és erősítése is, hiszen ilyen módon a szellemi-lelki nyújtás és erősítés, fittség megőrzéséért is teszünk.A fitnesz park használatával kiegészíthetőek a vizes sportok hatásai, és célzottan egy-egy izomcsoporttal további munkát végezhetünk. A projekt keretében egyéb eszközök is beszerzésre kerültek.

Az „Egészséget szolgáló park kialakítása a Virágfürdő területén” elnevezésű, TOP 7.1.1-16-H-ERFA-2020-00637 azonosítószámú projekt a Széchenyi 2020 program keretében az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

OLTASSA BE MAGÁT ÖN IS!

Címkék: kondni, virágfürdő, fitness, szabadtér, vízilabda, sport, Kaposvár