A héten újra munkába állt a BFC Siófok NB II-es labdarúgócsapata. Az első nap a felmérésekről és a tesztekről szólt, a játékosok a Siófok KC munkacsarnokában végezték el a különböző futógyakorlatokat, majd a műfüvön folytatódott a tréning - számolt be róla a klub Facebook oldala.

A Balaton-partiak szombaton a Szombathelyi Haladással játszanak edzőmérkőzést, de a tervek között szerepel egy törökországi edzőtábor is, ahol négy meccs is vár majd Gál István tanítványaira.

Fotó: BFC Siófok/Facebook
Fotó: BFC Siófok/Facebook

A Siófok 19 mérkőzés után a hatodik helyen áll, 9 pontra a feljutást jelentő ezüstérmes pozíciótól. Az együttes csapatkapitánya szerint ennél is több lehet még a csapatban tavasszal.

- A realitás a szezon előtt nem ezt a tabellát állította volna fel féltávnál. Inkább mondom, amit érzünk, érzek: képesek vagyunk rá, képesek arra, hogy olyan meglepetést okozzunk, amiről a szezon elején talán a legvérmesebb szurkolóink sem mertek volna álmodni! Sokat beszélünk erről egymás között, és ami fontos, van hiányérzetünk az őszi pontokat tekintve - nyilatkozta Horváth Attila, a fociakobon.cafeblog.hu oldalnak.

A BFC Siófok február másodikán, a harmadik helyezett Gyirmót otthonában kezdi majd a tavaszi szezont.

Címkék: nb2, bfc siófok, labdarúgás, sport