Nemcsak Kaposváron zajlott táncfesztivál az elmúlt hétvégén. Nagy eseménynek számít a december 7-8-án Újferhértón rendezett Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál is, mely egyben Magyarország  egyik legnagyobb és legszínvonalasabb nemzetközi minősítő táncversenye is.

A Crystal SC táncosa, Fülöp Kitti Mariann „A” kategóriában, az Ifjúsági korosztályban két produkcióval is részt vett a versenyen, melyen ragyogó teljesítményt nyújtott.


Gratulálunk!Gratulálunk!Gratulálunk!Gratulálunk!Gratulálunk!Gratulálunk!
Gratulálunk!
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A Mazsorett és Twirling kategóriában a Metamorfózis című szólójával kiemelt arany minősítést kapott, ami azt jelenti, hogy a zsűri által maximálisan adható pontok 90%-ánál magasabb pontszámot szerzett. A zsűri tagjait a szervezők által felkért Magyarországon, és külföldön is elismert szakemberek, táncpedagógusok, koreográfusok, táncművészek alkották.

Emellett a Show-tánc kategóriában a Pluto című szólójával szintén arany minősítést kapott, és a szakmai zsűri egy különdíjjal is jutalmazta a teljesítményét.

Kitti korábban, november 9-én a Magyar Látványsport Szövetség Őszi kupáján szintén eredményesen szerepelt, ahol a dobogó 2. fokára állhatott, és szintén egy különdíj birtokosa lett.

Fülöp Kitti Mariann a Nemzet Fiatal Tehetségeiért ösztöndíjasa, mely támogatás segíti a versenyeken való részvételét. Koreográfus és felkészítő edző: Takács-Békési Zsanett - Crystal SC.

Címkék: Fülöp Kitti Mariann, Crystal SC, minősítő, táncverseny, nemzetközi, sport