A kiesés ellen menekülő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vendégeként szólítják majd pályára a Kaposvári Rákóczi labdarúgóit az újabb hétközi fordulóban. A hazaiak jelenleg a tabella 17. pozícióját foglalják el, azonban csak két ponttal előzik meg a mögöttük álló Ceglédet, amely már a kiesőzónában tartózkodik.

A balmazújvárosiak zsinórban hét meccse nem szereztek pontot, így a bajnokság hajrájában minden egyes apró sikerre égető szükségük van. Ennek tudatában korántsem lesz könnyű a hajdúsági fellépés Vachtler Csabáék számára.

A kaposváriak újra visszataláltak a siker útjára, hiszen az elmúlt két mérkőzésen a Budafok, majd a Tiszakécske gárdáját is legyőzték. Utóbbi siker ráadásul egészen a tabella második helyéig repítette a somogyiakat.

A hajdúságik ellen ősszel is összejött a győzelem. Akkor Nagy Krisztián találatának köszönhetőn maradtak a pontok a somogyi megyeszékhelyen.

A mérkőzést Farkas Ádám vezeti majd, míg segítői Szert Balázs és Márkus Tamás lesznek. Az összecsapást élőben közvetíti majd az M4 Sport.

Címkék: balmazújváros, nb2, kaposvári rákóczi, sport