A 3. forduló két bajnokesélyes csapat ütközetével kezdődött, melyet a Fapuma nyert meg a SOM-Plast alakulata ellenében. Az M-Car Bérautó magabiztosan múlta felül a QLR PC Bontó gárdáját, néggyel terhelték meg kapujukat. A listavezető Zsíroskönyér most sem hibázott, az Interspájz ellenében szerezték meg a három pontot. Küzdelmes találkozón győzött az Alibi, a Nyár FC volt a szenvedő fél. Az utolsó meccsen pedig a tavalyi bajnok Két Testvér Pizzéria alakulata diadalmaskodott.

SOM-Plast Kft-Fapuma FC 1-4
Góllövő: Fila G, ill. Pető 2, Vodicska B, Vodicska K.

A forduló rangadójával kezdődött a csütörtöki játéknap, mely küzdelmes, jó színvonalú játékot hozott. A több cserével rendelkező Fapuma bedarálta ellenfelét és háromgólos győzelmet aratott.

M-Car Bérautó-QLR PC Bontó 4-0
Góllövők: Tollár, Pápai, Cséplő, Magyar Cs.

Végig az M-Car irányította a játékot, fölényben játszottak. A QLR PC Bontó csak megnehezíteni tudta ellenlábasa dolgát, de a kapura nem voltak veszélyesek.

Zsíroskönyér FC-Interspájz 6-3
Góllövők: Rákosa 3, Rofrics 2, Kővári, ill. Balatoni, Szabó, Tábori.

Szoros első félidőt láthattunk a nap utolsó találkozóján. A második játékrészben aztán a Zsíroskönyér nagyobb sebességre kapcsolt és jobb helyzetkihasználással nyerte meg a mérkőzést. 

Nyár FC-Alibi FC 3-5
Góllövők: Kordé 2, Simon, ill. Jutai 2, Fónai, Halász, öngól.

Felváltva forogtak veszélyben a kapuk, mindkét gárda előtt adódtak helyzetek. Öt perccel a vége előtt még 3-3 volt az állás, ám két gyors góllal az Alibi a maga javára fordította az összecsapást.

Meta Fitness-Két Testvér Pizzéria 1-7
Góllövők: Szentgróti, ill. Decsi 3, Domokos, Takács, Németh, Sulcz.

A találkozó egészében a Két Testvér csapata uralta a játékot, félidőben 3-0-ra vezette. később is magabiztosan használták ki helyzeteiket, és hatgólos győzelmet arattak.

Címkék: irodagép, kispálya, labdarúgás, kupa, sport