NIncs megállás: a csütörtök esti nemzetközi kupamérkőzés után a hétvégén két idegenbeli bajnoki találkozó vár a Fino röplabdázóira. A rekordbajnok kaposváriak szombaton 16 órakor Szolnokon, vasárnap 16 órakor pedig Debrecenben lépnek pályára.

A papírforma mindkét mérkőzésen kaposvári sikert ígér, ugyanis hazai környezetben a Tisza-partiakat és a hajdúságiakat is sikerült már megverni. A szebb napokat is látott Szolnok az új évadban még nem nyert meccset, hatszor is vesztesen jött le a játéktérről.

Más a helyzet Debrecenben: a Bagics Balázzsal és Tóth Andrással megerősített együttes harcban áll a felsőházi tagságot jelentő harmadik helyért a csoportban, és sokat tesz is azért, hogy elérje céljait. A DEAC Kaposváron is okozott meleg perceket a Finonak, és vélhetően saját othonában mindent megtesz majd a bravúr érdekében.

"Szeretnénk sikerrel szerepelni a hétvégén. A fő célunk, hogy megőrizzük csoportunk első helyét, ehhez hozni kell a ránk váró két találkozót is" - fogalmazott Demeter György vezetőedző.
 

Címkék: férfi röplabda, Szolnok, Debrecen, Fino, sport