Nem volt megálllás a megyei labdarúgásban húsvétkor sem. Mi több, a megye kettő déli csoportjában olyan mérkőzéseket rendeztek, melyek után alaposan átrendeződhetett volna a tabella eleje.

A listavezető Somogysárd a negyedik Jutához látogatott, így a két pontos lemaradással második helyen álló hetesiek akár előzhettek is volna, ha bezsebelik a három pontot hazai pályán a Kiskorpád ellen.

Lóki Péter a hetesiek házi gólkirálya a bajnokság egyharmadához érve 36 találatnál jár, ezúttal viszont nem szaporíthatta tovább góljai számát.

Sérülés miatt ugyanis ki kellett hagynia ezt a találkozót, akárcsak három másik társának. Így kissé foghíjasan állhattak ki a Kiskorpád ellen.

- Remélem, hogy nem fog érződni a hiányunk. Úgy gondolom, hogy itthon mindenképpen esélyesek vagyunk, de nyilvánvaló, hogy mindenképpen komolyan kell venni a Korpádot, mert nem rosszak, fiatalok, mennek, tehát úgy gondolom, hogy oda kell rájuk figyelni - mondta a meccs előtt Lóki Péter, a Hetes Vikár SC gólvágója.

Már csak azért is, mert a Kiskorpád előző három meccsén hét pontot szerzett, így kifejezetten jó formában érkeztek Hetesre. Ebből kifolyólag a bajnokság második helyezettjéhez is vérmes reményekkel utaztak el.

A korpádiak a fordulót megelőzően a kilencedik helyen álltak, ám igyekeznek feljebb kapaszkodni.

- Szerettünk volna a hatodik - nyolcadik hely között végezni legalább, de hát ehhez most már nagyon nagy bravúrok kellenek - válaszolta Récsei János, a Kiskorpádi SE csapatából.

A bravúr pedig ezúttal össze is jött a Kiskorpádnak. Az első félidőben 1-0-ra még a fekete-kék mezes hetesiek vezettek Decsi Richárd góljával, ám a második játékrészben fordítottak a vendégek.

A 75. percben Szerencsés Balázs egyenlített, majd bő tíz perccel később Czeglédi Csanád is betalált a piros mezeseknél, gólja pedig három pontot ért a Kiskorpádnak.

A hetesiek duplán bánhatták, hogy nem sikerült győzniük, ugyanis a listavezető Somogysárd 3-2-re kikapott a Juta vendégeként.

Mindez azonban azt jelenti, hogy tovább sűrűsödött az élmezőny, így ugyanis az első öt helyezett csapat öt ponton belül van.

Címkék: kiskorpád, megyei labdarúgás, hetes, megyefoci, somogy megye, sport