Már az utolsó előtti fordulón is túl vannak a kaposvári kispályás labdarúgó bajnokság III. osztályában. A bajnoki cím sorsa már hetekkel ezelőtt eldőlt, hiszen a Somogy Sportja All Stars tavaszi sikereinek köszönhetően hamar bebiztosította az első helyét a bajnokságban. Azóta viszont kissé lankadt a fiúk figyelme.

- Az őszi hagyományokhoz híven folytattuk a nyerő szériánkat, megnyertük az első kilenc fordulót. Ezzel bebiztosítottuk azt, hogy meglett a bajnoki cím, így az utolsó öt fordulóban már úgy jöhettünk ide, hogy bajnokként játszunk. Sajnos mindjárt az első fordulóban el is veszítettük a mérkőzést, de most mindenképpen azt szeretnénk, hogy az utolsó 3-4 meccsen is győzelmet ünnepelhessünk - mondta Horváth István, a Somogy Sportja All Stars csapatkapitánya.

A rossz sorozat a Meiszterics FC ellen is folytatódott. Horváthék 2-0-ás vereséget szenvedtek lelkes fiatalokkal felálló hatodik helyezett csapattól, akik megérdemelt győzelmet arattak.

Ennél jobb formának örvendhet a Nyár FC együttese, akikre ezúttal az Amatőrök csapata várt. A fiúk már hatodik hete nem találnak legyőzőre, igaz nem indult számukra ilyen jól a bajnokság.

- Nekünk a legnagyobb problémánk a mi csapatunknál, a fontos tétmeccseket azokat nyögvenyelősen elveszítjük, így nagyon komoly ponthátrányokba kerülünk és utána meg vergődünk, hogy feljebb kerüljünk. Így a középmezőnyben végzünk általában, de azért egyre jobbak vagyunk. Most is a 9-6 hely között leszünk a szezon végére - válaszolta Pintér Zoltán, a Nyár FC játékosa.

A jó sorozatuk végül az Amatőrök ellen sem szakadt meg. Pintér Zoltán négy góljának is köszönhetően, 6-2-es győzelmet arattak, melynek köszönhetően továbbra is őrzik helyüket a középmezőnyben. Fontos győzelmet aratott a dobogóért harcoló Rákóczis szülők csapata a Takuma fiataljai ellen, a Postás SE azonban nem hibázott, így ők állnak közelebb a bronzéremhez. Folytatás június 17-én.

Címkék: harmadosztály, kispálya, sport, Kaposvár