Csákvári fölénnyel indult a mérkőzés, de az első helyzetre az első negyedóra végéig várni kellett. Ekkor Molnár kanyarította be a labdát Somodi kapuja elé, de a védelem tisztázni tudott. Nem sokkal késöbb jött az első kaposvári helyzet is. Nagy Krisztián vezethette rá a labdát Milinte kapujára, de lövését hárítani tudta a rutinos hálóőr. A 36. percben megszerezte a vezetést a Csákvár. Molnár Tibor futott el a jobb oldalon, centerezését pedig Gajdos juttatta Somodi hálójában, így a félidőben 1-0-ra a hazaiaknál volt az előny.

Nem indult jól a zöld-fehérek szempontjából a második félidő. Több veszélyes csákvári helyzetet is csak szerencsével úsztak meg a vendégek, egészen a 66. percig. Ekkor egy jobboldali beadás került érdekes körülmények között Nyilasi Bálint elé, aki öt méterről nem hibázott, 2-0. A 73. percben ismét megzörrent Somodi hálója. Gajdos lövésébe Kiss tette bele szerencsétlenül a lábát, és a felpörgő labda a kapus mellett a hálóban kötött ki, 3-0. Egy perccel késöbb végképp kiütötték a Rákóczit. Gajdossal továbbra sem tudtak mit kezdeni a védők, és a fejese után már 4-0 állt az eredményjelzőn. Az, hogy nem ez lett a végeredmény, Luka Dominicnak köszönhető. A kaposvári játékos ugyanis két percen belül, kétszer is egyedül vezethette a labdát Milinte kapujára, és mindkét helyzeteté ki is használta. Az első tavaszi bajnokin, így végül 4-2-es vereséget szenvedett az ezer sebből vérző Rákóczi.

Aqvital FC Csákvár - Kaposvári Rákóczi 4-2 (1-0)
Vezette: Molnár (Kepe, Kulman)

Csákvár: Milinte - Wild, Dulló, Kocsis, Szalai - Molnár Cs.(Mihály, 90.), Domján, Nyilasi, Horváth (Fényes, 84.) - Gajdos, Molnár T. (Varga Z., 87.) Vezetőezdő: Toldi Gábor.

Rákóczi: Somodi - Hadaró, Vermes (Földes, 49.), Kovács Olivér, Kiss - Nagy, Hampuk (Fejős 85.), Albert, Házi - Király (Dominic, 54.), Rajczi. Vezetőedző: Tamási Zoltán.

Gólszerzők: Gajdos (36., 74.,), Nyilasi (66.), Kiss (öngól 73.) ill. Dominic (81., 83.)

Címkék: nb ii, csákvár, kaposvári rákóczi, sport