Kemény edzésekkel készülnek az Intersport ifjúsági labdarúgó-fesztiválra a Kaposvölgye LUE fiatal növendékei. Az U10-es korosztályban a somogyiak mellett még 21 csapat vág neki küzdelmeknek.

- Mindig a felkészülésnek szánjuk ezt a tornát, tavaly nagyon jól szerepeltünk, a legjobb nyolc közé jutottunk a 24 csapatból, ez már elég komoly siker volt a tavalyi évben. Idén reményeink szerint erősödtünk, a téli tornákon jól szerepeltünk és bízunk egy tavalyihoz hasonló jó folytatásban - Spilák Szilveszter edző, Kaposvölgye LUE.

Az egyesület fiatal játékosa, Éles Márton szerint a fegyelmezett játék a siker titka.

- A youth fesztiválra készülünk, de jól szeretnénk szerepelni. (kérdés) Hogy jól gyakoroljunk és próbáljuk meg azt csinálni, amit mond az edző - Éles Márton, Kaposvölgye LUE.
A Kaposvölgye LUE fiataljai a Siófokkal és a Dombóvárral, valamint egy budapesti, egy fehérorosz és egy szlovák csapattal mérkőznek majd meg a csoportjukban.

- Szerintem a Siófokot esetleg meg tudjuk verni, meg a Dinamo Starral esetleg egy jó meccset tudunk játszani, meg majd igyekezünk, hogy a többieket is azért győzzük le - Zab Marcell, Kaposvölgye LUE.

Az ifjú focisták már az első játéknap reggelén pályára lépnek. A Cseri úti sportcentrumban 8 órai kezdettel a szlovákiai KFC Russel Bős lesz az ellenfelük.

Címkék: kaposvölgye, készül, youth, football, fesztivál, sport