Ahogy az elmúlt években már megszokhattuk: a kaposvári kispályás bajnokság résztvevői az Arany úti műfüves pályán mérték össze egymással az erejüket. A szervező Sportpálya 2004 Egyesület három csoportban hirdette meg a küzdelmeket, és a legjobbak értékes díjakkal gazdagodtak.

- Az, hogy egy városban ilyen színvonalú bajnokság van, az dicsér titeket és dicséri a szervezőket is.Bízom benne, hogy ezt ilyen szinten tudjátok folytatni - Szerb György városi sportreferens, Kaposvár.

A kaposvári kispályás bajnokság az egyik legnépszerűbb szabadidős elfoglaltság a városban. Az öregfiúkkal együtt több mint ötven csapat rúgja a labdát hétről hétre a városban.

- Jó hallani, hogy több mint ötszáz ember sportol hétről hétre, és fontos, hogy fegyelem és rend van a pályákon, ami példa lehet a következő évjáratoknak - Dér Tamás tanácsnok, a kaposvári sportbizottság elnöke.

A másodosztályban a Kacsógép legénysége hódította el az első helyet. (256_5299)

- Volt egy visznylag erős őszi szezonunk, sikerült nagy előnyt szerezni, majd egy neheebb tavasszal leadtuk az előnyünket. az utolsó pár fordulóban az előnyt kellett megőrizni, nyomás alatt, győzelmi kényszerben játszottuk az utolsó pár fordulót - Somogyvári Sándor, Kacsógép.

A FIFA játékosai már nem először, és vélhetően nem is utoljára örülhettek a bajnoki cím megnyerésének. Az egész mezőny legtapasztaltabb játékosa, czimmerman Árpád pedig aSim-Team (sim tim) színeiben szerzett bronzérmet. A kispályás focit nbem csak játsszák, hanem támogatják is.

- Mi hobbiszinten is összejárunk a társakkal, nagyon jó sportág ez, és nagyon jó baráti kör tud kialakulni - Nieselberger Balázs ügyvezető, Buderus.

A nyári pihenő után augusztus végén indul újra a pontvadászat a kaposvári kispályán.

Címkék: sportcsarnok, foci, kispálya, labdarúgás, kaposvár