A zöld mezes kaposváriak gólokban gazdag, sokáig izgalmas mérkőzést játszottak a Fradi 16 éveseivel. Richter Sándor tanítványai kétszer is vezetést szereztek, 3-3 után aztán az utolsó öt percben felülkerekedett az ellenfél.

- Én úgy gondolom, jól jellemezte az egész idényt. Hajtottunk, amíg birtuk, egy jó képességű Fradival sokáoig partiban voltunk. Ez a 97-es korosztály mindenképpen sokra hivatott.
A kaposvári gólokon Richter, Heinczinger és Horváth osztozott. Főnyedi Máté Balatonboglárról érkezett, egy éve játszik itt, és belső védőként szerepelt a mérkőzéseken - Richter Sándor edző, Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Kaposvár U16.

- A Fradi ellen játszani mindenkinek nagyon jó, mert a Fradi, híres magyar csapat. A mai mecscen az elején jók voltunk, de a végén az ő csatársoruk eléggé megindult, a négy védőre négy csatár jutott, eléggé kifáradtunk, és ez meg is látszott a végén - Főnyedi Máté Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Kaposvár U16.

A csapat végül 31 ponttal a 13. helyet szerezte meg az NB I-ben.

A 18 évesek a műfüvön csaptak össze. A Fradi már 5-0-ra vezetett az első félidő után, és végül 6-1-re nyert. A mindössze egyet cserélő hazaiak becsületgólját Kelemen Krisztián szerezte az 54. percben.

- Megmondom őszintén, a mi szereoplésünjkről nehéz pozitívumokat mondani. tudlevvő volt, hogy az U18-as együttest azok a játékosok alkotják, akik nemf érnek oda az U19-be és az U17-be. Tudtuk, hogy belefutunk majd jó pár vereségbe, de csalódott vagyok, mert mégis többet vártam néhány embertől egyénileg - Horváth Zoltán edző, Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia Kaposvár U18.


A fiúk 14 ponttal az utolsó előtti helyen zárták a bajnokságot.

Címkék: bene, ferenc, akadémia, rákóczi, kaposvári, sport