Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a Kapos Dynamic SE szinkronúszói tavasszal. Több versenyen is megmérették magukat, legutóbb a Monor Kupán halmozták az érmeket.

Lasky Vivien edző elmondta, hogy sok új gyerek ment hozzájuk, sokat fejlődtek. Ez utolsó monori versenyükön is látszott. 15 arany született, 5 ezüst és 7 bronzérmet szereztek a lányok, ami az eddigi legjobb eredményük az évadban.

Az egyik legeredményesebb versenyző Kacsó Renáta volt, aki szólóban ügyeskedett.
- FINA-ban indultam juniorban, szólóban aranyérmet hoztam szerintem az egész csapatnak jól sikerült, főleg a közepes korosztály sokat fejlődött látványosan - tette hozzá Reni.

A Horváth Sára- Doktor Dominika duó az előkelő második helyen végzett Monoron.
- Jobban egyszerre kellett volna dolgoznunk lehet, akik elsők lettek, nagyon egyszerre dolgoztak, de azért mi is ügyesek voltunk - mondta Dominika.
Dominika most egy rangos nemzetközi versenyre, a budapesti Hungarian Open-re készül. Nemzetközi mezőnyben még kevés tapasztalata van, de szeretne helytállni június végén a fővárosban. Legutóbb a mini csapatok is ügyeskedtek.

- A legutóbbi versenyen aranyérmes lettem, egyéniben kategóriagyőztes, a csapatban pedig harmadikak lettünk és nagyon boldogok voltunk, izgultunk, de rájöttünk, hogy nem kell, mert akkor csak jobb lesz és jobb lett - tette hozzá Szabó Lilla.

A Kapos Dynamic SE szinkronúszóit június 18-án szombaton bárki láthatja, aki kilátogat a kaposvári Virágfürdőbe. A lányok 10 órakor és délután fél négykor tartanak bemutatót: szóló, duó és csapat kűrökkel szeretnék elkápráztatni a strandolókat. Több meglepetéssel is készülnek.

Címkék: Lasky Vivien, Kapos Dynamic SE, szinkronúszás, aranyérem, verseny, sport