A városi bajnokság Fürge Nyuszi csoportjában legutóbb nem várt eredmények születtek. A tavalyi harmadosztály élcsapata, a Kaotikusok gólzáporos meccsen kikapott a MÁV Kollégiumtól 6-5 arányban. A Win Team döntetlent ért el a tavalyi dobogós Lénia Papírbolttal szemben, a Logisztikai Ezred pedig az eddig gyengélkedő Nyár FC-vel vívott végig kiélezett mérkőzést, melyen aztán nem született gól. A rendőrök papírforma győzelmet reméltek a Béke Étterem ellen, a szakácsok azonban 3-1-re verték a képeinken pirosban küzdő Police FC-t, akik így a középmezőnyben tanyáznak a Béke Étteremmel együtt.

Palkovics Zoltán a Police FC játékosa szerint hajtós volt a meccs. Mi kihagytunk mindent, ők pedig mindent berúgtak -tette hozzá. A cspat célja az első négy hely valamelyike volt. A tavalyi másodosztály bronzérmese, a Guargumi a találkozón 7-2-re ütötte ki a Kiss Tibit, így továbbra is magabiztosan, pontveszteség nélkül vezeti a tabellát. Itt éppen a Kiss Tibi szerez gólt.

Lőrincz Ernő a Guargumi játékosa szerint szerencséjük van, mert a tavalyi keretünk gyakorlatilag adott. Sőt, az öcsémmel kiegészültünk, ő szerintem erősítést jelent, és igazából szeretnénk az élmezőnyben végezni, akár a dobogón, hogy tavasszal az első osztályban tudjuk folytatni a rájátszásban, legalábbis ez a cél tulajdonképpen - tette hozzá.

Az első osztályban a Tele-Tank Kupát a Hidromobil vezeti a FIFA 2005 és a H1N1 előtt, a Fürge Nyuszi Kupában a Guargumi mögött a Lénia Papírbolt és a Win Team áll a dobogón, a C-csoportban pedig a Somogy Sportja az első az SM Kapost és a Kalasnyikovot megelőzve.

 

 

 

Címkék: városi bajnokság, eredmény, győzelem, mérkőzés, sport