Nita Dance


Vidám, színes ruhák, egyedi stílus. Ez az, amiről már messziről felismerhetőek a Nita Dance Club táncosai.
- Aki az új irányvonalat képviseli, már nem a nagy nadrágokban, pólókban van, hanem inkább felvette ezt az új style-t, színes ruhák, de mégis lazák – mondta Rostás Csilla, Nita Dance Club tagja.

A fiatalok lázasan készülődtek a színfalak mögött. Még egy utolsó ecsetvonás, egy gyors próba és kezdődhet a show. Nem túlzás, rögtön láthatják, milyen fergeteges hangulatot csináltak a kaposvári táncosok, akik már január óta készültek erre a napra.
- Folyamatosan fejlődünk, egyre többen, egyre jobb produkciókkal készülünk, látható, hogy tánc szinten mennyit fejlődünk, a mostani teljesen más lesz, mint az eddigiek, merőben – mondta Hegedűs Roland.

- 13 produkcióval készülünk, ahol 8 produkció kimondottan versenykoreográfia és 5 pedig az est kedvéért készült, az est témája candies, édesség, falánkság, amit mindenki szeret szerintem – mondta Rostás Anita.

Egy igazán édes produkcióval kezdődött a Nita Dance Club hatodik táncestje. A sportcsarnokba igazi nyári strandhangulatot varázsoltak a hip-hoposok.

A legfiatalabb táncos mindössze hét, a legidősebb pedig húsz éves a 180 taggal büszkélkedő Nita Dance Club-ban. A legjobbakat most hétvégén is láthatja a közönség. A június 25-27. közötti kaposvári látványtánc Európa-bajnokságon a Nita táncosai két produkcióval indulnak és remélik, a dobogóra állhatnak majd. Vagy legalábbis akkora sikert aratnak, mint szezonzáró gálájukon.

Címkék: Hegedűs Roland, Nita Dance Club, Rostás Csilla, Rostás Anita, sport