A felső ágon botlott a Somogy Sportja és a Hidromobil, utóbbit a H2N2 fertőzte meg négy góllal, az alsóházban pedig csak szenvedve győzött a felsőházhoz szokott Balog Üveges és a Kaposvári Egyetem. A tabellát így az M-car Autókereskedés vezeti a felső ágon.

A rájátszás első fordulójában sejteni lehetett, hogy a kiegyenlített erőviszonyok miatt az eddig sokat nyerő csapatok bukhatnak. A felsőházban szinte nem találni gyenge alakulatot, a Joker Söröző kiválásával is 6-7 csapat esélyes a dobogóra, köztük a Somogy Sportja is. Ezúttal azonban a képeinken pirosban küzdő csapat 4-1-re kikapott az utolsó három meccsét elvesztő Klo-fától. Az alapszakaszban a második helyen záró Somogy Sportjával szemben a Klo-fa nem zárta jól az első kört, ám ezen a meccsen jól teljesítettek.

Teremfoci


Az alsóházban is nagy harc mutatkozik a dobogóért, a felső ágról lecsúszott Balog Üveges, az Egyetem, a Kacsógép, a T-T Gránit és az SM Kapos egyaránt esélyes a bajnoki címre. A H2N2 meglepően simán legyőzte a Hidromobilt, megizzadt az alsóházban a győzelemért a felsőházhoz szokott Balog Üveges és a Kaposvári Egyetem, négyet rúgott viszont a Klo-fa, ötöt vágott a Kacsógép, hatot a FIFA 2005 és hetet a Kaposflex. A felsőházban így az M-car Autókereskedés és a Sim Team vezet 9-9 ponttal, plusz kettes gólkülönbséggel, mögöttük a FIFA 2005 a harmadik 8 ponttal. Folytatás a jövő héten.  

Címkék: sport