BITT

A kaposvári lányok a hétvégi dupla fordulóban kétszer is idegenben lépnek pályára: pénteken Nyíregyházán, vasárnap pedig Veszprémben vendégszerepelnek majd. A feljutási álmokat szövögető együttes győzni szeretne mindkét riválisa ellen.  

A kaposvári lányok jó formában vannak mostanában: előbb megnyerték a női röplabda NB I. alapszakaszát, majd a középszakasz első két fordulóját is sikerrel vették. A Veszprémet 3-0-ra, az Egert pedig 3:1 arányban győzték le hazai pályán. A folytatás viszont valóban nehéznek tűnik: a lányokra idegenbeli összecsapások várnak. Pénteken Nyíregyházán, vasárnap pedig Veszprémben.

- Mindenképpen szeretnénk győzni, alapelvárás, hogy itthon nyerjünk, de ha idegenben nem nyerünk meccset, nem tudunk feljutni - mondja Rák Rebeka.

A csapat tagjainak nagy része ráadásul a két komoly bajnoki között sem pihenhet. Szombaton egy diákolimpia-selejtező mérkőzést játszanak.

A BITT együttesében mindenki egészséges, így Mészáros Péter vezetőedző a legjobb formában lévő hatost küldheti majd pályára. A Nyíregyházát az alapszakaszban csak itthon sikerült megverni, most nagyon jól jönne egy idegenbeli diadal. Ebben az évadban eddig még Veszprémben sem termett túl sok babér a lányoknak, Kondorék most ezen is változtatni szeretnének. A vasárnap 18 órakor kezdődő rangadót élőben közvetítjük a www.kapos.hu internetes portálon.

Címkék: BITT, röplabda, sport