06_IMG_7773 copy.jpg
A férfi kosárlabda-bajnokság újabb mérkőzésén a kaposváriak az Atomerőmű SE Paks legénységét látják vendégül, és szeretnék meglepni Dzunics Braniszláv csapatát. A találkozó szerdán 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban, és a somogyi gárdában bemutatkozik a hétfő este szerződtetett Matija Cseskovics.

Fekete Ádám vezetőedző, Kaposvári KKDávid Gergely Kaposvári KKKapos Sport, 2010. január 17.Kapos Sport, 2008. május 19. (utolsó bekezdés)www.kapos.hu

A Kaposvári KK nagyot küzdött a hétvégén, mégsem sikerült megállítani a menetelő zalaegerszegieket. A fiúk nem sokat búslakodhatnak a hatpontos vereség miatt, hiszen szerdán újabb nehéz mérkőzés vár rájuk.

- Azt gondolom, a Paks még nehezebb mérkőzés lesz, mint a hétvégi. Remélem, Welton teljes értékű lesz - fogalmazott Fekete Ádám vezetőedző. - A Paksnak volt egy hullámvölgye, de már kijött belőle, legalábbis úgy tűnik. Felkészülünk belőlük, és most már tényleg csak a győzelem elfogadható.

A paksiak kilenc győzelemmel kezdték a szezont, aztán több vereség is becsúszott egymás után. A szerdán 18 órakor kezdődő találkozón a vendégek vezetőedzője, Dzunics Braniszláv mellett egy másik régi ismerőst is köszönthet a kaposvári közönség.

A KKK vezetése hétfőn este igazolta le Matija Cseskovicsot, aki már be is mutatkozik az együttesben. Az irányító 2008 tavaszán játszott somogyi színekben, és a legtöbben talán a távoli kosarát jegyezték meg, amivel lényegében bebiztosította a csapat bennmaradását. Reméljük, ebben az évadban is sok szép megmozdulást láthatunk tőle – és a csapattól. A találkozót élőben közvetítjük a www.kapos.hu internetes portálon.

Címkék: Kaposvári KK, sport, kosárlabda