A kártyanyomtató beszerzése napjainkban már nem kiváltság

Korábban a plasztikkártya-nyomtatás kizárólag a nagyobb cégek számára volt privilégium, de szerencsére ez ma már nem így van. A közepes vagy a kisebb vállalkozások is beszerezhetnek olyan, a DunaShopnál is kapható minőségi plaszik kártya nyomtatót, amellyel kivitelezhető az egyedi műanyag kártyák nyomtatása. 

Miért fontos az egyediség? Mert napjaink reklámzajában egyre nehezebb “szóhoz jutni”, azaz ismertté válni. Pedig ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egy vállalkozás sikeres legyen. Egyedi plasztik kártya nyomtatásával és alkalmazásával azonban valóban maradandót alkothat Ön is. 

A plasztik kártyák és a kártyanyomtató felhasználási területei

A plasztik kártyák széles körben felhasználhatóak:

- Beléptető kártyaként az irodákban, gyárakban, üzemekben 
- Vásárlókártyaként, hűségkártyaként, kedvezménykártyaként, pontgyűjtő kártyaként a kereskedelemben
- Tagsági kártyaként a klubokban, az éttermekben vagy szórakozóhelyeken
- Szervizkártyaként

De alkalmasak névjegykártyának, ügyfélkártyának, azonosító kártyának, mágnes kártyának is. A plasztikkártya még ma is az exkluzivitás szimbóluma, ezért érdemes kártyanyomtatóba invesztálnia Önnek is. A plasztikkártyák és a kártyanyomtatók lettek az elmúlt évtized nyertesei, megállíthatatlan a térhódításuk. Felmérések szerint Magyarországon is évről évre több vállalkozás ad ki plasztikkártyát, és egyre nagyobb azoknak a száma, akik használják is a különböző típusú változatait.

A kártyanyomtató jellegzetességei

A kártyanyomtató ma már ott van az éttermekben, a konditermekben, a kereskedelmi és szolgáltató tevékenységet folytató vállalkozásoknál. A hozzá kapcsolódó kellékanyagokkal alkotnak könnyen használható egységet - ilyen kellékanyagok a festékszalagok, a tisztítószer, a PVC kártyák, a transzfer film. 

A kártyanyomtató sokféle lehet a belépő szinttől kezdve egészen a professzionális kategóriáig. Általában a kártyanyomtatóhoz olyan Windows drivert is mellékelni szoktak, amellyel a Windows-os alkalmazásból egyszerű lesz a plasztikkártyák nyomtatása. De akkor sincs gond, ha Önnek speciális igénye van, mert megvásárolható külön is az eszközhöz illeszkedő kártyatervező és nyomtatóprogram. 

A kártyanyomtatót is karban kell tartani

Annak érdekében, hogy a kártyanyomtató hosszú időn át a szolgálatára legyen - hasonlóan más eszközökhöz -, rendszeres karbantartást igényel. A gondos törődést az adott készülék mindig meghálálja. A használat függvényében hetente, havonta szükség van a tisztításra, ezzel csökkenthető az esetleges meghibásodás kockázata és növelhető a kártyanyomtató élettartama.

Szerezzen be Ön is kártyanyomtatót, és tegye még ismertebbé és sikeresebbé a vállalkozását!

Címkék: dunasp, plasztik, dunashop, nyomtató, kártya, reklám