null

Akad ugyanis pár másik közlekedési eszköz, amelyik alkalmanként ki tudja váltani az autót, ami ugyebár a légszennyezettség, a dugók és a magas benzinárak miatt sem egy rossz dolog. Mai cikkünkben egy olyan “járművet” veszünk górcső alá, amely városi környezetben egyre nagyobb teret nyer.

Mit szólnál egy elektromos rollerhez?

Egyre népszerűbbek a városokban az elektromos rollerek. Természetesen léteznek a kölcsönözhető változatok, így akár egy kisebb összegért ki is próbálhatod, mielőtt megvásárolnád a sajátodat, amelyet viszont már a Royal Tuning elektromos roller kiegészítőivel is fel tudsz szerelni, hogy minél kényelmesebb és biztonságosabb legyen a használata.

A városi kis távokra tökéletes elektromos rollerek nem mindig járnak együtt olyan alapfelszereltséggel, ami valódi védelmet nyújtana a számodra, ezért nem árt némi befektetést eszközölni, hiszen a testi épséged fontos utazás közben is.

Egy kis tuning még a legjobb rollerre is ráfér!

Ezért aztán bármilyen elektromos roller mellett is döntesz, biztosan találsz a kínálatban olyan eszközt, amellyel még stabilabbá teheted a jelenlétedet a közlekedésben. De nézzük is, miket érdemes választanod!

Hátsó lámpát mindenképpen érdemes pluszban felszerelni, hiszen nem lehet elég kivilágítás egy ilyen apró eszközön, ahol ennyire védtelen vagy. Ezért aztán erre semmiképpen se sajnáld a pénzt, az életedet mentheti meg, hogy jól látható vagy az úttesten.

A láthatósági mellény egy plusz védelmi eszköz, különösen szürkületkor és utána fontos, hogy félretéve minden hiúsági kérdést, viseld rollerezés közben, hogy már egész távolról is jól látható légy.

A maszk használata sem utolsó dolog, hiszen a rollerrel közlekedve a hideg levegő - kiváltképp persze télen - igencsak kellemetlen tud lenni, így érdemes az egészségedet is óvni.

A kormánykapcsoló egy nagyon hasznos kis eszköz, ugyanis elérhető közelségbe hozza neked azt, hogy le tudd állítani vagy épp be tudd indítani az elektromos rolleredet az ujjad egyetlen apró mozdulatával.

Láthatod, hogy sok extrát tudsz vásárolni, és még komfortosabbá és biztonságosabbá teheted vele az utazásodat!

Váltogasd a közlekedési módokat!

A legokosabban és a leghatékonyabban az az ember közlekedik, aki bátran meri váltogatni a közlekedési eszközöket. Hosszabb távra, nagybevásárláshoz, gyerekkel orvoshoz autóval érdemes menni. 

Ha nem köt annyira az idő, közel van az állomás, néhanapján tömegközlekedve, akár elővárosi vonattal is mehetsz dolgozni. Ha a város másik felébe igyekszel mondjuk kávézni egyet, bátran kapd elő az elektromos rolleredet.

Minden célnak és távnak megvan a maga eszköze, és ha mindegyiket ellátod a Royal Tuning felszereléseivel, akkor biztos lehetsz abban, hogy biztonságosan fogsz közlekedni, és épségben meg is tudsz majd érkezni!

Címkék: roller, reklám