Az egyik lehetőség a hialuronsavas ráncfeltöltés és arcformázás, mely a szervezetben megtalálható anyag beinjekciózásával történik. Percek alatt válhatunk ismét fiatalossá a kezelés eredményeként. A beavatkozás teljes folyamatáról részletesebben olvashatsz cikkünkben.

Fiatalos arcbőr

Legtöbben vágyunk az üde és fiatalos arcbőrre, viszont az idő múlásával egyre több ránc jelenik meg, melyektől kozmetikai kezelésekkel, plasztikai beavatkozásokkal próbálunk megszabadulni. Tudnunk kell, hogy van igazán kíméletes és gyors megoldás erre a problémára.

Az arc- és ráncfeltöltést az Aesthetica Orvosi Központ szakorvosai prémiumminőségű anyagokkal végzik. 20 év tapasztalat és 6500 injekciós kezelés után elmondhatják, hogy a legmodernebb töltési technikákkal nyújtanak fájdalommentes megoldást a ráncok eltüntetésére.

A hialuronsavról

Bőrünk feszességének és puhaságának kulcsfontosságú eleme a hialuronsav, mely természetes módon is jelen van szervezetünkben. Az idő előrehaladtával azonban a hialuronsav termelése csökken, ami a bőr rugalmasságát befolyásolja, így megkezdődik arcunkon a ráncosodás.

A hialuronsav testünk több pontján is megtalálható, melyet a szervezet maga állít elő. Szemünkben, a kötőszövetekben és ízületekben egyaránt kifejti jótékony hatását, nedvességmegtartó képessége egyedülálló. A kozmetikai szerek kedvelt alapanyaga, hiszen öregedésgátló hatása tagadhatatlan. Sajnos 25 éves korunk után szervezetünk hialuronsav termelése elkezd csökkenni, így már ekkortól érdemes pótolnunk.

Arc- és ráncfeltöltés hialuronsavval

Műtéti beavatkozás nélkül lehet arcbőrünk ráncoktól mentes, és még az arc kontúrjai is élesebbé válnak, ha a hialuronsavas arc- és ráncfeltöltést választjuk. A beavatkozás gyors és szinte fájdalommentes, segítségével célzottan simulnak ki a ráncok. 

Az alig 15 percig tartó kezelés során kockázatmentesen fiatalodhat meg a bőrünk. A hialuronsavas ráncfeltöltés előtt a kezelőorvos egyezteti a pácienssel igényeit. A legfontosabb a természetes hatás megtartása úgy, hogy látható eredménnyel járjon a beavatkozás.

A kezelés menete

Az eljárás során nem szükséges külön fájdalomcsillapítást vagy altatás alkalmazni, hiszen a beinjekciózott prémiumminőségű hialuronsav tartalmaz lidocaint. A feltöltést egy vékony tű segítségével, az egyéni igényekhez igazodó technikával történik. A befecskendezett anyagot a jobb szétoszlás érdekében masszírozással oszlatja el a sebész. 

A rövid ideig tartó beavatkozás után azonnal élhetjük tovább megszokott életünket. Bár a kezelt felületen lehet némi duzzanat, bőrpír, ezek a tünetek pár nap után elmúlnak. Az eredmény pedig tartós, hiszen akár 12 hónapig is ragyogó lesz arcbőrünk.

Címkék: aesthetica, szépészet, fájdalommentes, feltöltés, ránc, arc, reklám