Az energiahatékonyság növelése a jövő útja!

És pontosan ezen dolgozik az EnergyHub cégcsoport. Vállalatok számára nyújtanak teljes körű energiahatékonysági szolgáltatást kezdve az aktuális helyzet felmérésével és a fejlesztésre vonatkozó cselekvési terv elkészítésével, a fejlesztés kapcsán igénybe vehető támogatások és kedvezmények ismertetését követően egészen a megvalósításig és auditálásig.

Annak érdekében, hogy a lehető legprofibb szolgáltatást tudják nyújtani ügyfeleik számára, saját szoftverekkel, teljes mértékben - a helyszíni bejárást leszámítva - digitális folyamatokkal teszik hatékonnyá és gördülékennyé a munkát.

Mitől más az EnergyHub?

Különlegessé teszi őket, hogy nemcsak egyes területekkel foglalkoznak, hanem holisztikus megközelítéssel képesek támogatni ügyfeleiket abban, hogy növekedjen az energiahatékonyságuk, és élvezhessék az ezzel járó előnyöket. Ezek pedig nem kizárólag a megtakarításban, a fenntarthatóságban, valamint a versenyelőnyben jelentkeznek, hanem az EKR jogszabály nyújtotta lehetőségek kihasználásában, valamint az energiahatékonysági adókedvezmény igénylése kapcsán is.

Fontos a rendszerszintű megközelítés

A rendszerszintű rálátáshoz elengedhetetlen, hogy pontos adatokkal rendelkezzünk. Az iNTENS pedig éppen ezt kínálja nekünk! A mesterséges intelligencia segítségével működő program, amelyet online érhetnek el az ügyfelek, az energiafelhasználásunkról nyújt tájékoztatást. Ehhez a platform adatokat gyűjt, majd kielemzi azokat. 

Miért fontos ez? Azért, mert ezzel lehetővé válik, hogy megfelelő tervek születhessenek arra vonatkozóan, hogy hogyan valósuljon meg az energia gazdaságos felhasználása, ami a havonta jelentkező kiadásokat legtöbb esetben jelentősen mérsékelni fogja.

A kétféle szolgáltatási csomag lehetővé teszi, hogy minden vállalat rátaláljon a neki megfelelő opcióra. Az egyikben a főmérő adatait használja a program arra, hogy a szükséges információkat elérhetővé tegye, a másikban azonban jóval bonyolultabb elemzés valósul meg, amely az almérési rendszerekhez lesz megfelelő választás. A megrendelést, a mérési pontok kiépítését és az első adatok beérkezését követően a mesterséges intelligencia azonnal elkezd dolgozni a többdimenziós analízis megvalósításán.

Az elemzések hozzásegítik a cégeket ahhoz, hogy teljes képet kapjanak jelenlegi energiafelhasználásukról. Amennyiben pedig változtatni szeretnének ezen, az EnergyHub komplex energetikai auditjával megismerhetik az energiatudatos magatartással elérhető előnyöket, az alacsony költségvonzatú, illetve a nagyobb volumenű beruházást igénylő fejlesztési lehetőségeiket egyaránt.

Címkék: energyhub, energiahatékonyság, cégcsoport, vállalat, szoftver, megoldás, fejleszt, reklám