Nincs ez másként a síkosítók terén sem, ami őszintén szólva, minden hálószoba alaptartozéka kellene, hogy legyen a sokkal intenzívebb szexuális örömök érdekében! Ebben a cikkben utánajárunk annak, hogy miért olyan hasznosak ezek a termékek, valamint bemutatjuk a leguniverzálisabb darab előnyeit és hátrányait is!

Mire való a síkosító?

Most bizonyára azt gondolod, akár férfi, akár nő vagy, hogy te aztán biztosan nem fogsz síkosítót használni. Azonban fontos tudni, hogy a SZEXSHOP.hu vízbázisú síkosítóit használni kicsit sem ciki.

Sokan sajnos abban a tévhitben vannak, hogy csak akkor kell ebből a szerből, ha valaki nem tud izgalomba jönni, vagy ha a pár férfi tagja nem tudja rendesen “végezni” a dolgát. Ez azonban közel sincs így, ugyanis a hüvelyszárazság számos betegség vagy épp rendkívüli állapot tünete lehet, de akár a stressz is okozhatja, sőt még ha nem is szenvedsz szárazságtól, akkor is jelentős pluszt ad az élményhez. 

Azonban közel sem mindegy, melyik típus mellett teszed le a voksod. Mutatjuk is, hogy mire számíthatsz!

null

Melyik fajtát válaszd?

Alapvetően háromféle változatot különböztetünk meg: a szilikon-, az olaj- és a vízbázisút. Mindegyiknek megvan a maga előnye és haszna, mi most mégis a leguniverzálisabb darabot vesszük górcső alá.

A vízbázisú síkosítót lehet ugyanis a legtöbb célra használni, vagyis nem csupán önmagában lesz hasznos, de a szexuális segédeszközöket sem károsítja meg, így bátran lehet alkalmazni velük együtt.

Egyetlen hátrány a vizes bázisa miatt az, hogy a víznek köszönhetően viszonylag gyorsan elpárolog, ezért egy aktus során többször is újra meg újra kell pótolni. 

De ezt cseppet se sajnáld, mert nagyon sok előnnyel jár. Például az is számottevő, hogy a természetes testnedveket utánozza, így igazán élethű hatást is kelt, sőt ennek köszönhetően nem is olyan nehéz eltávolítani. Ugyanis akarva-akaratlanul előfordul, hogy a síkosító érintkezik bútorral, szövettel vagy egyéb anyagokkal. Szilikonos vagy olajos bázis esetén az eltüntetése nehézkesen menne, de szerencsére a vízbázisú síkosító elég felhasználóbarát.

Legyenek sikamlós kalandjaitok!

Bárki bármit mond, az igazi szaftos kalandok éppen a szafftól érdekesek, így ha igazán izgalmas élményekre vágysz a hálószobában, ha szeretnéd, ha minden sikamlósan és gördülékenyen menne, akkor bizony jó, ha elérhető közelségben van a megfelelő síkosító!

Ne érezd, ne érezzétek cikinek, ez nem pótló eszköz, hanem egy olyan termék, amivel még tovább fokozhatjátok a gyönyört, így bátran spájzoljatok be belőle! Aki egyszer rákap az ízére, az utána úgysem fog tudni leállni vele!

Címkék: síkosító, reklám